czesc
mam pytanko do tych wlasnie ram jak w temacie, nie bardzo sie jeszce dobrze orientuje w fullach dlatego takie pytanko ,ktora ramka jest lepsza to znaczy w sensie takim ze chcialbym sobie troszke pozjezdzac i w w FR troche polatac ,bo wytrzymalosciowo to wiem ze spece gowna nie robia:) , a i w big expercie nie mozna zalozyc kola 26 cali, tylko 24 ??
kefas79 do experta z 2004 mozna wsadzic tylko 24" ale mi np to osobiscie wcale nie przeszkadza, ramka jest bardzo dobra mozna wsadzic do niej duzą jednopolke albo 2 półke i bedzie swietny rower do fr jednym słowem miód mailna
tak jak wyzej do experta i compa z 2004 tylko 24" ramka ta jest bardzo pancerna waga bardzo fajna z damperem duzo ponizej 5kg jakosc i wykonanie hydro.. mowia same za siebie jak i o ramce poprostu zadko juz takie rodzynki mozna znalesc chyba ze jakis M6 albo cos z tej klasy. Big hity z 2006 i wyzej juz mozna uzywac z kolem 26" zawiecha ta sama sprawdzona ale jak dla mnie to wykonanie gorsze od poprzednikow!!! poniewaz musieli zaczac produkowac taniej i wiecej. Ogolnie SPEC BH to klasyk FR i DH wiec smialo mozna go skumac i uzytkowac:)
ps.JAk bys chcial SPECIALIZED BIGHIT COMP 2004 stan idealny (rzadkosc)+ new swinger 6-way 222mm 2005 to pisz na pw.
A co myslicie o big hicie FSR ? one sa lepsze od big hitow czy poprostu bardziej sa nastawione pod FR niz big hit ktory jest bardziej uniwerslany bo FR i DH ?:)
Sory pomylily mi sie nazwy ram ,nie o te mi chodzily kurcze;/
chodzilo mi o big hit expert pomiedzy big hite 1,2
sory za blad i dzieki za opowiedzi
pozdr