Siema. Złożyłem sobie niedawno rower do dirtu i zaczałem tam jeździć ale złapałem zajawke na Fr i chciałbym się Was zapytać jaki amor można kupić na poczatek tylko ze stajni RS albo Marzocha no i jaka korbe do tego. Rame jaką bym chciał to LF Dragstar co o tym sądzicie?? Amor musi być do 700-800 zł. Z góry THX
a tak szczerze to drag nie jest zbyt dobrą ramą(niby niezla bo za taka kase sie oplaca.) no a za 700/800zl amor to drop off'a wyrwiesz... a czemu tylko z rs czy marzocchi, manitou maja spoko amory np. travis albo sherman. no a korbe to tez ile kasy masz na to??
Rame z 300-400 kupisz już fajną ;] Polecam DM DS 3.0 Sam miałem ją kupić ale jednak zdecydowałem się na Cockera ;] Do Dm'a Ds'a polecał bym Drop-off'a ;]
dokladnie xD chociaz jak jezdzisz fr i walniesz ladnego sid graba xD to nawet fajnie wygląda ale raczej sie nakurwia i nie ma sie glowy do jakichs "sztuczek"
No fajnie tylko jak sama nazwa wskazuje to jest wolna jazda czyli robisz co chcesz. Nie mowie ze musisz na kazdym gabie kazdym dropie cos zrobic ale od czasu do czasu x-upa no handera table czy cos tam jeszcze. W Dh sie o niczym innym nie mysli tylko o tym byleby szybciej jechac. Dobrym przykladem na to jest Sam Hill.