Kraków ... gdzie jeżdzić ???
-
- Kontakt:
Kraków ... gdzie jeżdzić ???
Mam pytanko, czy poza Laskiem Wolskim, Trupim Laskiem no i niech jescze bedzie miejscówka na AWF ( troche nie pasuje ale też podałem ), są jeszcze jakieś traski DH/FR
Hahaha
Skąd ty się urwał... Wilcze Doły nazywasz trasą FR/DH ja bym to nazwał gównem. Przecież tam są hopy stylu, że lecisz na wysokości 0.5m i do przodu może 2-3m. LOL! Już prędzej dual z tego, co podałeś. Są tam przynajmniej jakiś wmiare hopy. Ale i tak to nie jest trasa FR ani DH ^^. Jak już pilnie w Krakowie to proponuje Ci wpaść do Zakrzówka (Skałki Twardowskiego) z tego, co pamiętam tam jest kilka duble i taki lajtowy 3 metrowy drop ze skały i taka hopa nad drogą.
A najlepiej to po prostu pojedź do Myślenic.
Pozdro!

Skąd ty się urwał... Wilcze Doły nazywasz trasą FR/DH ja bym to nazwał gównem. Przecież tam są hopy stylu, że lecisz na wysokości 0.5m i do przodu może 2-3m. LOL! Już prędzej dual z tego, co podałeś. Są tam przynajmniej jakiś wmiare hopy. Ale i tak to nie jest trasa FR ani DH ^^. Jak już pilnie w Krakowie to proponuje Ci wpaść do Zakrzówka (Skałki Twardowskiego) z tego, co pamiętam tam jest kilka duble i taki lajtowy 3 metrowy drop ze skały i taka hopa nad drogą.
A najlepiej to po prostu pojedź do Myślenic.
Pozdro!
ile razy powtarza się na tym forum że nie wymieniamy miejscówek do jazdy w Krakowie, że robi się to bezpośrednio, oprowadzając daną osobę kiedy ją się pozna? A potem sie dziwi dzieciarnia że na trasach siedzą dresiarze i koszą, albo na forum motocrossowców połowa tematów brzmi "znaleźliśmy w internecie super miejsce do jazdy, wpadamy tam jutro w milion osób". Histeria jest nieprzeciętna że wszystko poryte przez motory, a większość ich tematów to cytaty z forów MTB. Myślcie!