ta rzecz o ktorej zapomniales napisac.. byla ta o ktora chcielismy zapytac ;) heheh - dirty harry III by marzocchi wazy 3kg - i to nie przeszkadza - jak wycisniesz z Twojego monstera 3.5kg bedzie git ;) jak z taka cena sie utrzymasz ( + / - ) .. to mysle ze to konkurencji podetnie nozki..
Swoja droga sam to przetestujesz a jak sie sprawdzi - to reszta bikerow ( nas ) podda to "wlasnej" obrobce ...
wiesz, ja to moge testowac w jezdzie po bulki tylko.
a tak na serio, to testowac bedzie sven walac dirty oraz dropsy oraz w skateparku. a dodac trzeba, ze sven bombowca juz polamal dwa razy.
gdzies na jego stronie sa fotki, www.dirtjump.prv.pl
witam
ja polamalem z1 mcr z 2001 130 skoku 30 mm golenie pelna regulacje itd itd gowno to wszystko bo pekniecie wynikalo albo z wady technicznej albo zmeczenia materialu bo lądowanie bylo czyste.
Pekly gorne golenie w miejscu laczenia sie ich z koroną. to chyba wszystko
na dodatek powiem ze byl katowany:) ale do tego zostal stworzony i powinien wytrzymac to bylo moze 2 m
:D pozdr
Wiecie dlaczego widelłki/ramy pękają? Jak się jeździć nie potrafi to pękają. Pykam dirty na old-schoolwym Marzocchi DH-3 i od siedmiu lat jest cały. Jedną ramę w życiu z.a.j.e.b.a.ł.e.m - Mongoosię NX 7.5 ale to dwa metry za lądowaniem na pysku lądowałem. ;-)))
widze, ze zaszlo malo nieporozumienie: 1.5 robie dla siebie do swojej ramy, natomiast sprzedawac zamierzam oczywiscie 11/8. zreszta sterowa i tak jest wymienialna wiec zaden problem