rama giant acid '03
rama giant acid '03
zastanawiam się czy nie sprowadzić sobie tej ramki z dodatkami ( Rock Shox Judy SL , korba Truvativ Hussefelt ) za dość niską cenę ... okolo 100-200 euro
rama jest nowa !
nadaje się to do dirtu , streetu? bo to że tak pisze giant to nie znaczy że tak jest ...
rama jest nowa !
nadaje się to do dirtu , streetu? bo to że tak pisze giant to nie znaczy że tak jest ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm jezdzilem kilka razy na seryjnym acidzie (04 - roznia one sie czyms?)
ramka moze i jest lekka i wogole ale ta gieta rura jest hujowa :| nijak siodla ustawic.
rama wyglada jak pol dupy zza krzaka przez to giecie, czarny "odblaskowy" kolor i wogole.
nie podoba mie sie ni cholery. ale jak taka cena...
ramka moze i jest lekka i wogole ale ta gieta rura jest hujowa :| nijak siodla ustawic.
rama wyglada jak pol dupy zza krzaka przez to giecie, czarny "odblaskowy" kolor i wogole.
nie podoba mie sie ni cholery. ale jak taka cena...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
no to fakt, ze kat kominka utworzony przez ta gienta rure uniemozliwia ustawienie sodla. Ja mam seryjna sztyce z ACida i to co jest wkurzajace to to ze nigdy nie mozna jej wsadzic do konca ,bo jest skrzywiona u gory. Poza tym to ta krzywa rura ogranicza mozliwosc zalozenia dluzszej sztycy. Ja moja musialem skrocic. Poza tym jak chcecie ustawic siodlo zeby bylo prosto to ta sztyca utrudnia to.
Moze wiecie jak ten problem wyglada ze zwykla, prosta sztyca????
Moze wiecie jak ten problem wyglada ze zwykla, prosta sztyca????