Witam
Mam w planach kupno roweru. Ani trochę nie znam się na częściach i takich tam. Ale bardzo podoba mi sie rower GT Moto design. Chcialbym na nim trochę poskakać, zjeżdzac i ogólnie raczej się uczyć. Czy możecie mi doradzić?
Wiem że są takie rowery jak GT Avalanche, Dragstar, P2, i inne...
Ale najbardziej podoba mi sie wlasnie GT Moto. Czy ten rower nadaje sie do nauki, pierwszych zjazdów i skoków?
Dzięki.
no zlego linka dales, ale znalazlem rower.Bardzo fajny, fajne komponenty ,fajny wyglad.Mialem gt avalanche 1.0 Le rama podobna byla.Zdaje mi sie ze ciezko bedzie Ci go dostac w polsce.
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
jak dla mnie rower wypasny tylko czemu suport jest ponizej osi kola ?? moze jak by dac wiekszego amora i 24 z tylu bylo by spoko ... ale nei wiem czy to ma jakis zly wplyw u mnei jest troche powyzej ale mi to nie przeszkadza
i tu pojawil sie problem. Co z tego ze mi sie rowerek podoba, ze mówicie ze jest spoko. Mam problem zeby go znaleźć w jakims sklepie. Szukam teraz po niemieckich stronkach. Nie wiecie gdzie takie cos mozna dostać?faktycznie moze samą rame?Gdzieś za granicą znalazłem i cały kosztował chyba około 800 EURO. to chyba nieduzo. pozdro
dzieki dex za adres, sprawdziłem, tyle ze musze zamowic rowerek na poczatku roku to wtedy moze da rade :)
chyba tyle wytrzymam.
poki co pojezdze na biku brata :)