nie wiem kto pisze newsy, ale mógłby sie trochę bardziej do tego przyłożyć...
DC nie żaden sposób nie będzie pierwszą polską firmą wystawiającą się na eurobike, ponieważ Kross robi to od kilku lat
nie ma co kpic z firmy kross, bo obecnie jest ona najwiekszym producentem rowerow (lub "rowerow") w europie i smialo moze konkurowac z firmammi tajwanskimi w swojej klasie jakosciowej i cenowej. tak sie akurat sklada, ze wykladowcy z mojego wydzialu wspolpracuja z ta firma od czasu do czasu i mowia, ze technologia stosowana do wyrobu tej tandety stoi na najwyzszym poziomie.
a ze produkuja takie gowno, to tylko i wylacznie kwestia koniunktury na taki chlam. gdyby supermarkety zamawialy kilkadziesiat zjazdowek w sezonei to pewnie by robili zjazdowki
nikom, piszę na podstawie własnego doświadczenia i tego co widziałem... a nie czegoś co ktoś, gdzieś powiedział... powiem więcej... Romet też był raz czy dwa na Eurobike :D
dzikus, true, true :)
moze... nasi znaczy Ci co sie zajmuja gravitacyjnymi sportami?? jak ktos juz zauwazyl kross zjazdowek nie produkuje. romet tez nie produkowal :P wiec mzoe o to chodzi?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt