DM CrossCountry 2.0 vs Amstaff
DM CrossCountry 2.0 vs Amstaff
ktora rama jest lepsza? obydwie ramy byly by w rozmiarze 17" cena jest podobna wiec trudno wybrac :) rama ma mi sluzycz do streetu, lekkiego dualu i takze dlugich wycieczek dlatego nie chce typowej ramy dualowej :0
sadze ze na dualowce jak wysuniesz sztyce nie beda plecy bolec, bo nei bedziesz mial za bardzo pochylonej pozycji.
w ramach xc wazne jest sciganie a nie omfort i masz pochylone lecy i one bola. (przynajmniej mi sie nie jezdzilo wygodnie na moim xc biku)
tak wiec bierz duala typical a nie xc :P
w ramach xc wazne jest sciganie a nie omfort i masz pochylone lecy i one bola. (przynajmniej mi sie nie jezdzilo wygodnie na moim xc biku)
tak wiec bierz duala typical a nie xc :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
eh. ja dzis zrobilem po warszawie traske kolo 100 km (akurat mialem sprawy na miescie w baardzo roznych zakatkach i sie krecilem ;P) i mam ramke 15 i spuszczone siodlo, no i daje rady. owszem meczace jak cholera
ale jak bedzie mial rame 16 cali + dluga sztyce (wysunieta te 15-20 cm) to nie powinno byc problemem. nie beda nogi proste ale cos za cos... i tak to jest super komfortowa jazda, wierz mi :P
ale jak bedzie mial rame 16 cali + dluga sztyce (wysunieta te 15-20 cm) to nie powinno byc problemem. nie beda nogi proste ale cos za cos... i tak to jest super komfortowa jazda, wierz mi :P
www.bikeaction.pl