zajebali mi rower- wd40
zajebali mi rower- wd40
Dzisiaj przy kili ukradziono mi rower:
DC Cock 14" nr ser:T04020042
amor Marzocchi MXR 2002
Kolo t: Mavic ex 729, DA bomb HSR 12mm
kolo p: Alexrims x2100, STX RC
Hamulec t: HFX9HD
Mostek Tioga taskforce
stery FSA PIG
Kiera NSX xp xl
nokian NBX2.1
(wszystko widac na zdjeciu)
WSzystko dzialo sie kolo 15:10, podeszlo do mnie dwoch typkow, jeden czarne wlosy, drugi blondyn w okularach i jeden z nich chcial sie przejechac, po czym zabral moj rower, a drugi komorke (Nokia 6100, ale to nie jest wazne).
Jak by ktos widzial taki rower niech pisze wd400@poczta.onet.pl lub gg 7067880!!!!
DC Cock 14" nr ser:T04020042
amor Marzocchi MXR 2002
Kolo t: Mavic ex 729, DA bomb HSR 12mm
kolo p: Alexrims x2100, STX RC
Hamulec t: HFX9HD
Mostek Tioga taskforce
stery FSA PIG
Kiera NSX xp xl
nokian NBX2.1
(wszystko widac na zdjeciu)
WSzystko dzialo sie kolo 15:10, podeszlo do mnie dwoch typkow, jeden czarne wlosy, drugi blondyn w okularach i jeden z nich chcial sie przejechac, po czym zabral moj rower, a drugi komorke (Nokia 6100, ale to nie jest wazne).
Jak by ktos widzial taki rower niech pisze wd400@poczta.onet.pl lub gg 7067880!!!!
-
- Kontakt:
kurwa ąż serce sie kraja jak to sie słyszy takich skurwieli to tylko pod pluton egzekucyjny i kołek w dupe żal mi cie wd40 no ale na złom tego nie wyjebia hyba ? tyle że ten sport rozprzestrzenia sie ..............
Ps niekupjcie od złodziei mówie do wszystkich w tedy przyczyniacie ie do tego czynu myślimy że nic sie nie stanie że coś kupimy a tak naprawdę tylko nakrecimy złodzieja to jest popyt
Ps niekupjcie od złodziei mówie do wszystkich w tedy przyczyniacie ie do tego czynu myślimy że nic sie nie stanie że coś kupimy a tak naprawdę tylko nakrecimy złodzieja to jest popyt
Redbull doda ci skrzydeł / Ja latam ,on lata, jasne głupki pełny serwis.
ja pierdole to teraz strach jeździc fuck fuck az się wkórwiłem mam nadzieje że za kilka lat się zmieni co nieco bo jak tak będzie dalej to.......... JESTEM ZA KARĄ ŚMIERCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! może się cwele wystrszą no cóż jak by u nas cock przybył to od razu znać daje bo u nas chyba niema żadnego trzymaj się kórwa uważajcie chłopaki i odradzam night riding bo .......no chyba że 30 was ale jak ich będzie 40 ?? trzymajcie się ramy :(((((((((
Będziemy czujni...
Jeśli tylko coś zobaczymy to damy ci znać WD40 ! Jak dorwiemy tego blondynka w okularach na jakiejś części od twego roweru to mu... ekhm ...
Mieliśmy dzisiaj udać się na Kilimandżaro ale deszcz nas zatrzymał i wyruszyliśmy na Kosmosa..
Rudy fajne macie hopki (ale to tak na marginesie)...
WD40 jak tylko coś zobaczy ktoś z naszej ekipy to damy ci znać...
PozdrO 220V !
Mieliśmy dzisiaj udać się na Kilimandżaro ale deszcz nas zatrzymał i wyruszyliśmy na Kosmosa..
Rudy fajne macie hopki (ale to tak na marginesie)...
WD40 jak tylko coś zobaczy ktoś z naszej ekipy to damy ci znać...
PozdrO 220V !
Ku$m!r