hardtail do dh
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
deemaxy z tego co pamiętam (słabo pamiętam, dawno się nie orientowałem), można kupić w kilku wariantach, ale ja powtórzę to, co mówi tu już kilka osób - złóż sobie koła - na deemaxy szkoda kasy, są ciężkie, a jak się coś zepsuje, to naprawa kosztuje i trzeba czekać.
Moja propozycja - Mavic ex729 + Hadley + DT Alpine III i masz niemal niezniszczalne, a przy tym dość lekkie koła, zapewne taniej, niż deemaxy i nie tak obleśnie żółte/żółto srebrne, czy jakie teraz są.
Moja propozycja - Mavic ex729 + Hadley + DT Alpine III i masz niemal niezniszczalne, a przy tym dość lekkie koła, zapewne taniej, niż deemaxy i nie tak obleśnie żółte/żółto srebrne, czy jakie teraz są.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po wielu spekulacjach doszłem do wniosku że jako rama full którą tak zachwalacie to najbardziej podoba mi się duncon cane corso 2009.Mam nadzieje że w niej główka 1,5 cala. Co sądzicie o tej ramce. Czy jest ona wytrzymała i czy ładnie pracuje
Jaki amor jednopółkowy do niej polecacie
http://www.pinkbike.com/photo/2350531/

http://www.pinkbike.com/photo/2350531/
inspiration ja wlasnie skonczylem juz skladac moją cane xD i powiem ze jestem zadowolony. mam ją z 66rc2x i nie narzekam... narazie sie niezle spisuje ( z tylu z braku kasy mam fox vanilla rc xD ale planuje wymiane)... tylko opinia jest taka ze pekają przy mocowaniu dampera... ale nie wiem... narazie jezdze 2 tygodnie i jest fajnie xD prace ma niezlą i geo tez niezle. jedyne co mi sie nie podoba to to ze troche inaczej sie jezdzi niz na sztuwniaku( wczesniej jezdzilem na ht wlasnie dh/fr.) i przyznam ze dziwne uczucie jak tlumi mi tyl i inaczej sie zachowuje przy zakretach... ale da sie przyzwyczaic xD
-
- Kontakt: