Konto studenckie :)

Jozan
Kontakt:

Konto studenckie :)

Post autor: Jozan »

Może ktoś z was jest bardziej w temacie lub posiada takie konto i może wypowiedzieć się na jego temat. Najlepiej żeby było tanie w prowadzeniu, niskie prowizje za przelew, płatność kartą żeby także można było zakupy na CRC robić :D. Ważne by nie było wymagań dotyczących regularnych wpłat $. Osobiście wyszukałem 3:
-mBank
-Inteligo
-ING
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

multibank,multikonto jestem.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

też niedawno się rozglądałem i multibank ma najlepszą ofertę w tej chwili, przynajmniej jak na moje wymagania.
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

mimo ze sam mam inteligo to polecam mbank - absolutnie zero jakichkolwiek oplat, a np w inteligo placisz juz 99 groszy za przelew do banku innego niz inteligo. no i za kartę tez sie placi co miesiac a w mbanku nie.
Miodożer.
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

a mozesz sobie zalozyc w mbank izzy konto a potem do tego zamowic karte platnicza visa gdzie oplata roczna za nia wynosi 25 zl i spokojnie mozesz smigac na crc a z tym izzy kontem to jest tak ze prawie wszystko masz za darmo bez jakich kolwiek oplat
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Takze polecam mBank i Izzy konto. Zamowisz specialna karte i mozesz robic zakupy w crc itp. wszystko praktycznie za free
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

Takze polecam mBank i Izzy konto.
agree.
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

Wybierz takie do którego na Twoim "terytorium" :) jet najwięcej darmowych bankomatów.
Ja mam ING i nie odczuwam jakichkolwiek niedogodności :wink:
domingo
Kontakt:

Post autor: domingo »

ja polecam mbank, zero opłat, zakupy na crc, dobry dostęp z neta, sporo bankomatów, wg mnie najlepsze
dragon44
Kontakt:

Post autor: dragon44 »

sprawdź WBK konto <30, możesz założyć dodatkowo konto walutowe - pierwszy rok za darmo, jeśli chodzi o opłaty to 0 za prowadzenie i śmieszne stawki za przelewy do innych banków, ale również 0 oprocentowania :/
kubabiker
Kontakt:

Post autor: kubabiker »

mam mbank do tego karta kredytowa i robie zakupy wszedzie i bez oplat, paypal itd
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

kubabiker pisze:mam mbank do tego karta kredytowa
ale nie każdemu ją wydadzą :) na szczescie mBank ma takie specjalne zabawki o któych już ktoś wspomniał, działające jak karty kredytowe, ale podpięte pod zwykły rachunek bankowy :)

sam mam w mBanku i polecam! stale uruchamiają nowe bankomaty, mają dobrą ofertę, tylko wpłacić kasę na konto ciężko - przynajmniej w moim mieście :)
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

Lukas e-konto student
ja mam i polecam ;]
Slavvduro
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

ja poszedłem do multibanku, założyłem studenckie , wszystkow pare minut za darmo, wystarczy dowód. nic nie płace za obsługe, karta zeta miesięcznie, ogólnie nie przebierałem bardzo tlyko wyczytałem w rankingu kont studenckich, bo był gdzieś w gazecie i jak narazie porblemów nie mam. Obsługa przez neta jest, czego wiecej chcieć :)
http://dhcyc.pinkbike.com
Konrad999
Kontakt:

Post autor: Konrad999 »

Ja mam studenckie w ING i jestem bardzo niezadowolny. Jak tylko bede mial mozliwosc rozwiazania z nimi umowy to napewno to zrobie. Prawda jest taka ze za przelewy nic nieplace za prowadzenie tez nie za karty place tylko jak nie wykonam transakcji na okreslona kwote i dla tego wybralem to konto ale jesli chodi o sam bank to to jest jakas porazka. Maja tam bajzel jak w tp. Nikt nic nie wie. Dostaje jakies sms od banku ze mi przypominaja o tym, ze nie bede dostawal wyciagow z karty kredytowej na koniec okresu a 2 tyg pozniej dostaje sms ktory mnie wogole o czyms takim informuje co i dla czego. Tabela oplat i prowizji zmienia sie chyba co 3 dni a ja myslalem ze od banku oczekuje sie stalosci i pewnosci no i na koniec przelewy w tym samym dniu sa realizowane jesli polecenie przelewu bedzie zlozone do 11.30 u moich znajomych w innych bankach jest to zdaje sie godzina 14.
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

ja mam w PKO inteligo i jest bardzo okej :)
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

posiadam lukas e-konto pro (studenckie) prowadzenie konta 4,5zl mieisecznie, do tego jak doladuje konto telefoniczne przez neta to mam +15% kwoty doładowania , ale max jest 15zl na miesiac, przewaznie mam 4,5zl na prowadzznie konta i 4-5zl gratis:) jedyne co mnie denerwuje to ze mam bankomat daleko, chialem zmienic na mbank, ale u mnie w miescie niegdzie nie moge wplacic bez prowizji kasy, tylko poczta 2,5zl, wiec zostaje w lukasie i chodze dalej do bankomatu.

polecam http://banki.onet.pl/1241013,strona.html

ale warto patrzec na gratisy jakie bank oferuje tj, oprocentowanie,gratisy odo doladoowanc komorki :), ilosc bankomatow, obsluge i kolejki w oddzialach :))
????
ODPOWIEDZ