DZIKA TRASA ŻAR... gdzie???
DZIKA TRASA ŻAR... gdzie???
Slyszalem, ze oprocz trasy z zawodow na gorze zar, jest jeszcze jedna po drugiej stronie kolejki... wie ktos cos o niej? Gdzie sie zaczyna, jak wyglada, czy jest ciekawsza od normalnej???
http://www.endura.pl
Jest ciekawa wręcz mistrzowska http://vimeo.com/1716942 tutaj masz prawie pokazaną całą. O miejsce rozmawiaj z karpiem to jego karpiowa prywatna
albo z kimś kto będzie na miejscu, ja nie wiem jak to wytłumaczyć.

-
- moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
powoli, powoli skoro zniszczyli trasę powinni ją odtworzyć !!! tym bardziej, że PKL nie ma interesu w MX i Quadach.maverick-fr pisze:gorna czesc trasy(szczegolnie 1 las) totalnie zmasakrowana - w niedziele byly zawody MX i quad. Koleiny porobione, bandy troche poniszczone.
EDIT napisałem do organizatora, by naprawili to co zniszczyli, zobaczymy co odpiszą...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Byłem dziś na Żarze i prawdę mówiąc nie rozumiem, po co ta czajana, że trasa "prywatna", "tylko dla wtajemniczonych" i że ukryta... Początek tej trasy jest dość ewidentny i widoczny, więc...
Sama trasa super... a właściwie była by super, gdyby nie kupa zalegających na niej liści
Ciężko płynnie przejechać, bo co chwilę trzeba się rozglądać, gdzie jest ciąg dalszy (nie wspominając o kamieniach pod spodem). W porównaniu do trasy zawodów zupełnie inna bajka - stromo, raczej technicznie, dużo zakrętów. Miła odmiana.
BTW trasa zawodów jest w całkiem niezłym stanie (a'propos masakry motocrossowej).
Sama trasa super... a właściwie była by super, gdyby nie kupa zalegających na niej liści

BTW trasa zawodów jest w całkiem niezłym stanie (a'propos masakry motocrossowej).