best users photoalbum on pinkbike

iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

hehehe... A wiecie co jest najgorsze?? Że on tak mysli :)))

Weź sie na nas nie gniewaj za to ze jestesmy banda pedofilii czekajacych tylko na taka małą kruszynke jak ty..
"Words of wisdom - Full Face helmet"
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

niektorzy nawet prostego sarkazmu nie kumaja... po co ja sie wysilam :) gadajcie co tam se chcecie, see ya :)
what can I say... ;)
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

"nie wytrzymam, musze..."
- skoro musisz, to zrob to w toalecie. tylko nie dawaj fotorelacji na pinkbike

z twojej definicji "lola" wynika, ze ja nim nie jestem. normalnie odetchnalem z ulga, bo nie znam zadnych trikow poza masturbacja lewa reka.

"jakbyscie co poniektorzy cos mieli miedzy nogami to pewnie staneloby na bacznosc"

wole miec cos sztywnego miedzy nogami, niz miedzy posladkami. ale ja to chyba faktycznie jakis dziwny jestem...
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

bez pierdół...

dzikus: dobre dobre ;d
EDI
Kontakt:

Post autor: EDI »

ej ej ej dobro dobra wy tego nie rozumiecie..
jak wszystkim wiadomo wszem i wobec(czy jakoś tak) zapanowała moda na LANS przez duże L i kolega shaman powinień sie cieszyc ze na tyle sie umiał wylansować ze na forum o nim już 3 strony napisali biacz :D powinień zostać prawowitym Lansu królem .. albo ty jest po prostu Pro-Lanser :D
shaman
Kontakt:

wolisz miec, ale zal dupe sciska ze nie masz I see... a myslalem ze tacy nieudacznicy wymarli?

o fak, znizylem sie troche z poziomem :/ (dalej, masz dobra okazje czyms dowalic po tym tekscie :> )

lewa reka powiadasz?:>
jeju biednys, nawet nie chce sie komentowac... chociaz kusi troche :> ale dobra bo to sie bedzie ciagnelo w nieskonczonosc, milego dorastania, bye.

ale se przynajmniej postow nabilem. wow jaki lans :D
what can I say... ;)
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

"wolisz miec, ale zal dupe sciska ze nie masz I see... a myslalem ze tacy nieudacznicy wymarli? "

nie wiem kto i czym ci ta dupe sciska, ale pewnie sie wszyscy wkrotce dowiemy, jak tylko zapodasz nowa serie fotek na pinkbike.

"o fak, znizylem sie troche z poziomem "

ze co?? jeszcze troche i sie znajdziesz na antypodach. choc wiadomo, ze ziemia jest plaska (mitologia) i kraza wokol niej inne planety (chrzescijanstwo).

" milego dorastania, bye."

heh, dziecko, mam 26lat wiec mnie nie denerwuj bo klapsa dostaniesz od wujka... ale jak bedziesz grzeczny to ci kupie aparat na pierwsza komunie, bedziesz mogl pokazac fotki zgrindow i dropsow :)

a tak w ogole, to nei zapozna pora dla ciebie? paciorek, siusiu i spac. jak nie to tygodniowy szlaban na spotkania z chlopakiem
Bigmac
Kontakt:

Post autor: Bigmac »

szaman jaki ty jesteś cool i jak ty angielski umiesz sądzac po twoich kolegach to napewni jeszcze rapujecie bbbbuuuuuuuuhahahhaah
www.horniasty.com/wisla ZAPRASZAM
<Marcin11>
Kontakt:

Post autor: <Marcin11> »

[quote="Breeder"]<marcin11> a co to za problem stanąć bez trzymanki na biku. za 1st razem mi to wyshło.[/quote] - problem nieproblem tylko schodki się zaczynają jak chcesz się utrzymać 10 s +......

Pozdro
emtecc
Kontakt:

Post autor: emtecc »

ta przeczytal pewnie slownik amerykanskiego slangu ;o z hh.pl /elo yo ziomal jestes coool i trendy
ride 4 fun i juz ***!
[url=http://judugallery.prv.pl/]jujugalery[/url]
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

siama ziom wymaitasz na maxa men poprostu zajebioza meen

hehe

wogóle to zmień podpis na Pro lanser i będzie spox

wogóle u mnie jeździ jeden chłopak ma 11 lat
i zrobi no handera, table topa, no footera gość wymiata jak na wiek
a jak siądzie na mój bike z 26'' kółkami to nogami w powietrzu macha

shaman ***********
A tam
shaman
Kontakt:

mam gdzies ile masz lat, za chowujesz sie jak dziecko. zobaczyl zdjecia to musial sie zmolestowac lewa reka i zalozyc topic. i po co dodajesz co chwila prosbe o skasowanie watku? po hj go zakladales w takim razie? nastepnym razem po masturbacji sproboj troche pomyslec zanim cos napiszesz. co to ma byc, jedyne sluszne triki sa na dircie i streecie? bezsens. a zamiast sie zamknac to te drazy temat jak skonczony dupek... w oczach co rozumniejszych sie pograzasz... wiesz co pewnie ty masz bardziej odpowiedni sprzet ode mnie, a jak nie, to na pewno ktorys z twoich kumpli ma niska rame + szerokie gumy. wez taki rower, bedzie ci latwiej niz mi. rozpedz sie i nie dotykaj roweru niczym innym oprocz tylka. ujedz chociaz te 50 metrow nawet caly czas prosto, potem krytykuj. ja proboje na ramie do xc i oponach 2.1. i niczym sie nie chwalilem, nie lansowalem sie nic w tym stylu. wiesz czemu, bo wielu ludzi robi te triki (vide Kranked 4 ). w podpisie mialem link do no footera albo do fotki mojego bike'a, nie pamietam juz. to ty wyjechales z tymi fotami nie wiedzac nawet o co chodzi. naprawde jestes tak malo inteligentny i wciaz nie rozumiesz jak sie wyglupiles? a razem z toba wszystkie pseudo patriotyczni hardkurowcy niedorozwoje z tego forum... :]
what can I say... ;)
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

Nie wiem jak wy chlopaki ale ja mam ochote wsadzic mu amora w du.pe i troche poskakac...
"Words of wisdom - Full Face helmet"
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

amora niee szywny widelec albo prototypo dzikusa !!

hehe
A tam
emtecc
Kontakt:

Post autor: emtecc »

szkoda prototypu
ride 4 fun i juz ***!
[url=http://judugallery.prv.pl/]jujugalery[/url]
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

wshyscy jesteśmy pojebani:]
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

hahaha..on mnie rozpierdala swoimi tekstami itd. jaki kozak jaki poważny, jeszcze wszystkich beszta, że jest takim durniem, nie chciał się wylansować to po co dawał takie zajebiste foty na prawde jesteś moim masta, teraz Dzikus jesteś na przegranej pozycji, on jest bardziej zajebistszy teraz wszyscy powinni na niego mówić boss, masta....gangsta hahahahaha, wszyscy się z tobą liczą "znawco" z jakim "doświadczeniem" kurwa jaki on zabawny wiesz ile osób by ci wpierdolił jak by cię zobaczyło(ja też), każdy miał taki bajk jak ty i na pewno nie chciał się ośmieszać, "popisać", jak ledwie co zaczął koła od ziemi odrywać, wcześniejsze twoje teksty były zajebiste wiedziałem, że ktoś taki topic założy bo naprawde jesteś...klaun, każdego twoje foty rozpierdalają, nie pomyślałeś, że jesteś za zajebisty jak na poziom forum i że się ośmieszysz....śmiać mi się chce jak o tobie pomyśle jesteś moim idolem, takie trikasy czeszeż, nikt ich nie umie jeszcze na prostej drodze 8-O...

PS. Sorry, że jestem taki ****** i cię krytykuje bo ty masta, żeś jest i po ang. nie zaciągam... A i jesteś "doświadczony" forumowicz ale bym ci radził zapoznać się z osiągnięciami Dzikusa który nie jest tak zajebisty jak ty że se rame, amora,.... sam zrobił i nie odpierdala jak ty.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
shaman
Kontakt:

polska brac rowerowa :)
szkoda slow
what can I say... ;)
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Wiesz co jeszcze wyyyypierdalaj bo "forum się stacza" dobrze powiedziałeś i ***********, a i jeszcze brać rowerowa to jest ale nie z tobą...jakbyś jeszcze takich tekstów nie zarzucał to już *** z fotami....ale ty musisz wykazać, że jesteś zajebisty.....
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Zablokowany