Lans a lot
z polskiego moze i zdam ale nie wiem co brac dalej :matematyke (biorac pod uwage to ze mój matematyczny rozwój skonczył sie na 6 klasie podstawówki raczej odpada),geografie,historie,nie wiem co tam jeszcze mozna...
co wy zdawaliscie i co byscie wybrali na moim miejscu ??
aha i jeszcze jedna sprawa jestem w technikum 5 letnim jak jest z jezykiem angielskim kiedys słyszałem cos ze jesli robi sie prace dyplomowa to jest sie z angielskiego zwolnionym prawda to czy nie????
co wy zdawaliscie i co byscie wybrali na moim miejscu ??
aha i jeszcze jedna sprawa jestem w technikum 5 letnim jak jest z jezykiem angielskim kiedys słyszałem cos ze jesli robi sie prace dyplomowa to jest sie z angielskiego zwolnionym prawda to czy nie????
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=282974
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=282976
loool
nono... jak "obcokrajowcy" zobacza TAKIE "hardkurowe" foty to se pomysla o polakach... nie no ty to godnie nasz kraj reprezentujesz nie to co ja jakiestam tandetne triki, wy tam hulajnogi potraficie udawac i pod rowerem nawet lezec :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=282976
loool
nono... jak "obcokrajowcy" zobacza TAKIE "hardkurowe" foty to se pomysla o polakach... nie no ty to godnie nasz kraj reprezentujesz nie to co ja jakiestam tandetne triki, wy tam hulajnogi potraficie udawac i pod rowerem nawet lezec :)
what can I say... ;)
-
- Kontakt:
Ja zdawalem geografie
1. Lubie
2. Fajnie jest wiedziec gdzie co jest ;]
3. Nauka ogolnie powrzechnie stosowana i w wiekszosci nie uczysz sie rzeczy totalnie nie przydatnych ( np historia: bylo - minelo :D )
4. Na pisemnej masz zrodla z ktorych spokojnie nawet NIC nie wiedzac napiszesz na 2-3 , tylko musisz byc chociaz troche kumaty ;]
5. Na ustnej trzeba troche poduczyc i tez dasz rade! Mapa te smieci, ogolnie duzo sie o wszystkim slyszy w tv, w necie, a pytanka sa na ogol bardzo fajne.
1. Lubie
2. Fajnie jest wiedziec gdzie co jest ;]
3. Nauka ogolnie powrzechnie stosowana i w wiekszosci nie uczysz sie rzeczy totalnie nie przydatnych ( np historia: bylo - minelo :D )
4. Na pisemnej masz zrodla z ktorych spokojnie nawet NIC nie wiedzac napiszesz na 2-3 , tylko musisz byc chociaz troche kumaty ;]
5. Na ustnej trzeba troche poduczyc i tez dasz rade! Mapa te smieci, ogolnie duzo sie o wszystkim slyszy w tv, w necie, a pytanka sa na ogol bardzo fajne.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Ja mialem maturke w tym roku i bylo git. Matma poszla jak miodzio, no a z polakiem mialem "male" problemy bo nie ruszylem go przez 4 lata liceum :PP no ale jakos zdalem. Acha.. nie wolno sie uczyc wszystkich epok tydzien przed bo sie pomiesza tak jak mnie :))) No ale juz po, i jeszcze miesiac wakacji, a potem wyrywanie najladniejszym panien w Krakowie na AE :DD
A co do Shamana, to mam dla ciebie zajebicho miejsce na fote bo widze ze lubisz ostra jazde - moze polozysz sie na A4 - Kraków-Katowice ?? Tylko w nocy i nie kladz na sobie bika bo szkoda by bylo...
A co do Shamana, to mam dla ciebie zajebicho miejsce na fote bo widze ze lubisz ostra jazde - moze polozysz sie na A4 - Kraków-Katowice ?? Tylko w nocy i nie kladz na sobie bika bo szkoda by bylo...
"Words of wisdom - Full Face helmet"
-
- Kontakt:
no i co ze umiescielem ? A spojz na siebie, nie dosc ze jezdzisz jak jakis klaun z cyrku to jeszcze to pokazujesz swiatu :|
A co do tych fot moich to ta hulajnoga to jest nieudany manual na calych schodach, mam film gdzie Fabik przejezdza je cale, a to pod rowerem to dla jaj :|
I tak uwazam ciebie za zjeba :p
A co do tych fot moich to ta hulajnoga to jest nieudany manual na calych schodach, mam film gdzie Fabik przejezdza je cale, a to pod rowerem to dla jaj :|
I tak uwazam ciebie za zjeba :p
http://tinyurl.com/4qubh