wasza wizytowka jest rower?
wasza wizytowka jest rower?
rzadko tu wchodze ale jak juz przegladam posty to jest jedna rzecz ktora bardzo mnie drazni. w podpisach co drugiej osoby jest link a ten z kolei prawie zawsze odnosi sie do 'moj rower' albo inaczej: Pinkbike.com: Photo of rower at piwnica. Czasem sie zastanawiam czy biker ma jeszcze jakas wizytowke cielesna czy juz tylko swoje narzedzie? Tak wiec mozna stwierdzic, ze duza czesc tych forumowiczow to aluminium, stal i plastik... a moze to odzwierciedla charakter? Twardy jak stal, lekki jak aluminium, wszechstronny jak plastik?
Nie traktujcie tego osobiscie, kazdy robi co chce - to tylko mala zauwazka. Nie zamierzam sie gniewac na kazdego kto ma fote roweru w opisie a kochac tych ktorzy albo jej nie maja, albo stoja kolo roweru na zdjeciu (lub tez maja fote w akcji). Wtedy przynajmniej widac ze jednoslad ma jakiegos wlasciciela a nie tylko niewidzialna reke ktora ciagle do niego lgnie.
Nie traktujcie tego osobiscie, kazdy robi co chce - to tylko mala zauwazka. Nie zamierzam sie gniewac na kazdego kto ma fote roweru w opisie a kochac tych ktorzy albo jej nie maja, albo stoja kolo roweru na zdjeciu (lub tez maja fote w akcji). Wtedy przynajmniej widac ze jednoslad ma jakiegos wlasciciela a nie tylko niewidzialna reke ktora ciagle do niego lgnie.
www.trialshop.pl
a ja uwazam ze moj rower troche ze mnie w sobie ma. skladam go juz ktorys rok, kazda czesc przymierzam, ogladam, wszystkim sie zajmuje itp.
dlaczego wstawilem do podpisu fotke rowerka? sam nie wiem. dlugo jej nie mialem teraz naszla mnie ochota. a siebie nie bardzo chce pokazywac otco/
inna przyczyna dla ktorej nie mam fotki "w akcji" jest ot ze raczej zamiast fot krecimy filmy :)
dlaczego wstawilem do podpisu fotke rowerka? sam nie wiem. dlugo jej nie mialem teraz naszla mnie ochota. a siebie nie bardzo chce pokazywac otco/
inna przyczyna dla ktorej nie mam fotki "w akcji" jest ot ze raczej zamiast fot krecimy filmy :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
INUR MASZ 100% RACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz o tym gadam od dwoch lat,co to za wiocha dawac rower :/ Mi to sie wlasnie kojarzy z goscmi ktorzy robia swoje rowerki na styl filmowy,maluja je tak samo,kupuja kony bo tak jest na filmie, kupi zielony rower bo niesbieski to brzydki chodz niebieski byl sto razy lepszy.Co to rewia mody?A najsmieszniejsze jest to ze wiekszosc ludzi kupujac rower wlasnie kieruje sie wygladem,a to jest bzdura.
Kazda firma ma swoja geometrie i tzw swoj styl.Mialem weiele ram ktore kochalem i chcialem miec ale wsiadalem i czar pryskal,a inne okazywaly sie lepsze,czasem brzydsze.Najsmieszniejsze jest to ze ci co jezdza najlepiej jezdza na rozsypujacym sie sprzecie :/ przynajmniej w moim gronie...czyli,wawa.Oczywicie sa i super biki i kolesie na nich wymiatajacych,ale ja nic nie mam do ludzi z kasa,chodzi o kupno roweru dla szpanu,bo taka moda.
da fotke do podpisu,i w postach nawija texty z katalogu rowerowego :/ kocham takich :)
powiem wam ze mnie to forum juz dawno wciagnelo,chodz mialem przerwe i juz po takim czasie wstyd mi ze nie dalel i nie mam jeszcze filmu,bo tez czasem jape dre a ludzie nie wiedza kto co i jak :)
Tzn tak wlasciwie to chcialem powiedziec zebyscie ludzie dawali foty jak cos robicie a bedzie wiekszy respekt,a jak rower stawiacie to niewiadomo czy to twoj czy sasiada :D
PS:jak ktos to wszystko przeczytal to brawo :)))))))))))))
Kazda firma ma swoja geometrie i tzw swoj styl.Mialem weiele ram ktore kochalem i chcialem miec ale wsiadalem i czar pryskal,a inne okazywaly sie lepsze,czasem brzydsze.Najsmieszniejsze jest to ze ci co jezdza najlepiej jezdza na rozsypujacym sie sprzecie :/ przynajmniej w moim gronie...czyli,wawa.Oczywicie sa i super biki i kolesie na nich wymiatajacych,ale ja nic nie mam do ludzi z kasa,chodzi o kupno roweru dla szpanu,bo taka moda.
da fotke do podpisu,i w postach nawija texty z katalogu rowerowego :/ kocham takich :)
powiem wam ze mnie to forum juz dawno wciagnelo,chodz mialem przerwe i juz po takim czasie wstyd mi ze nie dalel i nie mam jeszcze filmu,bo tez czasem jape dre a ludzie nie wiedza kto co i jak :)
Tzn tak wlasciwie to chcialem powiedziec zebyscie ludzie dawali foty jak cos robicie a bedzie wiekszy respekt,a jak rower stawiacie to niewiadomo czy to twoj czy sasiada :D
PS:jak ktos to wszystko przeczytal to brawo :)))))))))))))
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970