PS Temat jest jak najbardziej poważny

I jak najbardziej nie na miejscuAdifek pisze:Temat jest jak najbardziej poważny
Wszak skakanka to sprzęt?Bombell pisze:jak najbardziej nie na miejscu Smile
Czytaj ze zrozumieniem. Jak skakać to dokładnie wiem, jak tricki robić też wiem i je umiem. Chodzi mi o to czy jest jedna określona długość skakanki, żeby była dobra? Bo miałem już ze 3 skakanki, skracałem po 5 cm i zawsze była najpierw za długa a po skróceniu(którymś z kolei) robiła się krótkaLiwcio pisze:
nogi razem, nadepnij oboma na to ustrojstwo i przedramiona powinieneś miec pod kątem prostym do ciała Wink
jak za długa to w czym problem skrócić?
a co do denerwowania to denerwuje mnie to, że ten cały rzemień czy jak to sie zwie (skaczący wiedzą o co chodzi) sie przeciera :/
Tylko w teoriiBombell pisze:Z rowerem stacjonarmym to inna sytuacja.
Kalorii spala sporo. Jednak nie jest to trening aerobowy(bo nie utrzymujesz stałego tętna), więc jeśli chcesz zrzucić kilka kg, to lepiej pobiegaj. Jednak jako trening kardio skakanka jest lepsza i - co ważne zimą - można skakać w domuKrakus_dh pisze:a dużo to spala kalorii i na jakie konkretnie mięśnie działa? dobra rozkmina na zimę szczególnie jak się nie ma na studiach WF'u...
Jest to gdzieś doprecyzowane czy wyciągasz taki przepis z kapelusza?Adifek sprzet to sprzet rowerowy. Pytania o komputery, buty, motory, samochody i prezerwatywy tez maja tam sie znajdować? Burdel byłby kapke Wink
Lizodup lepszebikerman pisze:to wać Pan lizadupa
Brzuszków NIGDY, ale to NIGDY nie wolno robić z obciążeniem. Kręgosłup jest wtedy niesamowicie obciążony.
na brzuch to brzuszki xD najlepiej z 5kg obciązeniem... bądz wiekszym, jak kto woli. a co do skakanki xD to luuubie czasem poskakac i wlasnie tez mialem z tym problem ze nie moglem dobrac dlugosci.... ale wkoncu znalazlem spoosob. i mam idealną... poprostu kupilem troszke za duzą... i zrobilem w jednym miejscu supeł... i stala sie idealna... xD
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 0 gości