Earthed 5- muzyka z Mistrzostw Świata
-
- Kontakt:
Witam. Na www.extremebits.org jest caly soundtrack z earthed 5 od niedawna do pobrania. Zachęcam do sciągania, bo nie jest to rip z filmu, tylko cale piosenki.
Specjalnie dla Was wrzucilem go na Wrzute
http://www.wrzuta.pl/audio/aCTXsEdhAN/h ... and_around
Miłego słuchania - Pakować na MP3 playery i w las!!
Jak nie umiecie ściągać z Wrzuty, to:
www.sciagnik.net
Pozdro
EDIT: Haha, zanim napisałem posta, to wskoczylo 7 odpowiedzi podobnej treści, ale nieważne...
Specjalnie dla Was wrzucilem go na Wrzute

http://www.wrzuta.pl/audio/aCTXsEdhAN/h ... and_around
Miłego słuchania - Pakować na MP3 playery i w las!!
Jak nie umiecie ściągać z Wrzuty, to:
www.sciagnik.net
Pozdro
EDIT: Haha, zanim napisałem posta, to wskoczylo 7 odpowiedzi podobnej treści, ale nieważne...
vauda no przecież podali linka

takie to trudne?...[=Groove=] pisze:http://www.extremebits.org/requests.php ... iew&id=481 klikasz na symbol dyskietki i ściągamy. Najlepiej przez jakiś program do pobierania torrentów np Bit Lord czy Azureus

tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Boze wypada sie nauczyc korzystania z torrentów w koncu. Sam plik sciagany ze strony to nie jest soundtrack tylko plik dla clineta (programu do torrentów). Potrzeba wam konta na exbits oraz dobrego klienta typu utorrent w najnowszej wersji. Tyle, ze wymagane jest na extremebits zeby wysylac tyle co sie sciaga bo inaczej ban na stronie poleci i wiecej sciagania juz z tamtad nie bedzie. Nie wiem co takiego jest trudnego w torrentach dla ludzi, ze musza wszystko łopatologicznie sciagac. Torrent jest szybszy i zasobniejszy od wrzut, rapidów i innych wynalazków.
Spaced
nie mowie o wrzucaniu na wrzute calego soundtracka tylko o jednym konkretnym utworze. A z eb juz dawno bym sobie sciagnal, gdyby nie to ze jestem za NATem i nie mam publicznego IP, co uniemozliwia mi seedowanie(akurat na tym serwisie) - swego czasu mialem tam konto ale z powodu nieuzywania go usunęli je... No ale Ty oczywiscie zawsze musisz byc najmadrzejszy i mieszac wiekszosc ludzi z błotem.
nie mowie o wrzucaniu na wrzute calego soundtracka tylko o jednym konkretnym utworze. A z eb juz dawno bym sobie sciagnal, gdyby nie to ze jestem za NATem i nie mam publicznego IP, co uniemozliwia mi seedowanie(akurat na tym serwisie) - swego czasu mialem tam konto ale z powodu nieuzywania go usunęli je... No ale Ty oczywiscie zawsze musisz byc najmadrzejszy i mieszac wiekszosc ludzi z błotem.
Miodożer.
sebonk nie mówie akurat o tobie ale po prostu meczy mnie lenistwo bo polowa ludzi nawet sobie trudu nie zadała zeby cos zrobic i tylko jecza ciagle o rapidy etc.
BTW. Gdzie ja mieszam ludzi z błotem? Po prostu tłumacze jak sie z torrenta korzysta bo wnioskuje z powyzszych postów, ze ludzie maja z tym jakies blizej nieokreslone problemy...
BTW. Gdzie ja mieszam ludzi z błotem? Po prostu tłumacze jak sie z torrenta korzysta bo wnioskuje z powyzszych postów, ze ludzie maja z tym jakies blizej nieokreslone problemy...
-
- Kontakt:
nie niektórym tak jak np mi torrenty nieodpowiadają ... nie wiem czy mam neta złego (radiówka 2mb) czy co ale specjalnie sie zarejestrowałem na extreme bits ściągnąłem bit Cometa zacząłem ściągac no i przez godzine nie ściągnął sie ani 1 kb .. nic nie poradze pozostają mi tylko piliki na rapidzie i inne ...