Bunny Hoooop

Xprot

Post autor: Xprot »

pleple ple ple.....

"moi koledzy umieja" o to mi chodzi .... lepiej sie robi jak ktos ci opisze, zdecydowanie sie z wami zgadzam

eh wy nie kumacie tego tekstu "mam 4 dni rower, moi koledzy umia a ja nie "
bo to o to mi chodzi jak nie umiesz czegos o znasz kogos kto umie to walisz do niego czy na necie do pomocy technicznej zeby ci to opisali i ja tylko o tym............. nie napisze juz ze mnie jedziecie bo tez wam sie we lbie to samo pytanie uklada -zeby nie bylo........
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

Zostawić Xprot'a w spokoju, nawet jeśli wqurwił się nie o ten tekst - "ja nie umie a moi koledzy tak, a rower mam 4 dni"- to wcale bym się nie ździwił. Dlaczego? Bo mnustwo było już topiców typu bunny hop, jak podskoczyć, jak wjechać na chodnik bez dotykania krawężnika etc. A poza tym to niedawno został założony topic dla właśnie takich jak ty, którzy dopiero zaczynają. Jest w nim link do szkoły trialowania, a tam masz bardzo obszernie opisany trick: Bynny Hop. Wystarczyło tylko trochę poszukać a potem w razie wątpliwości - pytać. Wtedy spoko, piszesz że przeszukałeś całe forum ale mimo to masz jakieś wątpliwości. Wtedy wszyscy zupełnie inaczej podchodzą do sprawy i starają się pomóc. A tak to wcale nie dziwię się Xprotowi że tak zareagował bo tematów o bunnym było już więcej niż o dragach, pointach i destroyerach.
dieee
Kontakt:

Post autor: dieee »

Zrob to tak jak ja sie uczylem.. Najpierw podrzucalem lekko tylnie kolo .. bez hebla... A pozniej jak juz to opanowalem to wyrywalem tyl i w tym samym czasie staralem sie poderwac przod.. To byly poczatki.. Potem doskonalenie techniki i jest ok.. Teraz wyrywam nie od tylu a od przodu.. Pocwiczysz i napewno sie uda.. To nie takie trudne..
www.pinkbike.com/photo/1007092/
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

haha ale sie fajnie jedziecie
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
Sauron
Kontakt:

Post autor: Sauron »

Jak was wkórwia ten text to nie wchodcie na ten post o ja pierdole jaki macie problem
xprot ty Capiący dzwonie stajenny, zerżnięty w dupe przez zrytego bażanta i księdza. Jesteś kałowatym łysym chujem, smyraj pojare spalony kotlecie!. Ty flecie, masz ***** w zębach ****** przez stado goryli koński zwisie.
pozdro dla dualowców z Będzina
michal.89
Kontakt:

Post autor: michal.89 »

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ale paua
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
michal.89
Kontakt:

Post autor: michal.89 »

MaxDamageDA co ty tam piszesz
RAF
Kontakt:

Post autor: RAF »

te pit bull ty na takoim sprzęcie wskakujesz na 80cm to ty pewnie juz ponsorowany jestes weź zapodaj jakies foty albo filmika jak wskakujesz na 80cm bo mi sie w to wierzyc niechce:) a może wcisnołes o jedno zero za dużo, albo ci sie miarka zepsuła:] pozdro i czekam na foty bo nie wierze:]
Xprot

uwielbiam byc rysowany przez ludzi ktorym trafilem w dume
i co ze umiem banego ? nie umialem to sie zapytalem kumpla ktroy robil a nie jebut na forum......( swoja droga pewnie sam w pizdu umiesz!!)
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A tak lubie slowo paua ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

hej hej hej suf zaczyna tu sie robic .koles pytaj jak zrobic bunnyhpa. jeden zaczyna jechac reszta na niego i koles nic niewie. opprostu jedziewsz nie za szybko podbijasz przod potem odciazasz tyl i go podbijasz w locie staraj sie ulozyc rownolegle do gleby i londujesz. poproboj to wyjdzie:]
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

lol...Poprostu robisz i tyle:)
eeeeee.....rower...
ent_fangorn
Kontakt:

Post autor: ent_fangorn »

<lol> chyba nareszcie nauczyłem sie bunnego... jeszcze kolega mnie musi skontrolować ale mam jedno pytanie:
czy wszyscy na początku robiliście takiego niskiego (15 cm tyl koło) i płaskiego?
UP THE IRONS!!!!!!!
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

no i po **** sie z niego smiejecie??pewnie kazdy z was wsiadl na rower i od razu umial :/ co za pedaly :/ koles nie umie to trzeba pomoc,kazdy z nas byl kiedys pałą w tym temacie ,wiec nie rozumiem po *** sie smiejecie i dogryzacie

uwazam ze bunny hop wcale nie jest prostym trikiem,najpierw trzeba sie nauczyc calego tego wyciagniecia i popchniecia a potem przekraczac kolejne etapy (mowie o wysokosci).

Ktos pisze ze sie nauczyl w 3 dni wiec inny kto sie uczy dluzej to ciota?? co to kur wa ma znaczyc? jak nauczyles sie w 3 dni to powiedz mu jak to zrobic a nie,wielki maczo sie znalazl buahahahahahahahah zenada
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Nauczyłem się tak - hamowałem przednim i podnosiłem koło. Potem bez hamulca, a potem jakoś zaczął wychodzić bunny. Kurna, przecież w większosći tych tricków jest "trochę magii". Najlepiej podlookać jak ktoś robi i próbować.

A Xprot ma trochę racji - tyle razy już było o bunnym, linki do tych stron z trickami...chociaż można się dołączyć do jakiegoś tematu a nie zakładać nowy. Poza tym ktoś ma 4 dni rower i odrazu chce umieć wszystko. Może jeszcze to jest pierwszy rower? A dlaczego ja jeszcze nie umiem one toucha? (może dlatego że nie spróbowałem go :) I trochę więcej luzu, bo tu same bluzgi na tym forum aż strach coś powiedzieć bo zaraz wszyscy zjadą od góry do dołu.
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

ej a koledzy cie nie mogą nauczyć ??
Xprot

kumik troche? no troche wiecej

i pocalujcie wy mnie wszyscy w dupe...........
Xprot

o i tera widze ze dex powiedzial to samo co ja tylko troszeczke jasniej ale zapomnial dodac 'i potem pocwiczyc'

bede plul dupe tak dlugo jak sie da tak nie umielismy wyzej niz 15 cm
ty no to od ciebie zalezy jak dlugo bedziesz cwiczyl a nie od nas ze ciee pocieszymy 'niezle ci idzie, koles' bo to nie o to chodzi
ODPOWIEDZ