Ludzie z Rudy Śląskiej
Ludzie z Rudy Śląskiej
Cze jestem przyszłym bikerem:P(zbieram kasa:P)Chcialbym poznac jakis bikerow z Rudy Śląskiej. Żeby wrazie czego mi poweidzieli gdzie jedzic:).Rudzianinie podaj gg moj to 1769303.Zdrowia:P.Niech wasze rowery trwaja w dobrym stanie:P
<->rudzianin<->
-
- Kontakt:
kurka
WESCIE USUNCIE TEGO TOPICA BEZ TOPICA !!!!!!
NIKOM ZRÓB COS Z TYM GÓWNEM
KURW
RUDZIANINIE !!!!!!!
najpierw nazbieraj na ten cholerny rower ( przepraszam rower :D )
a potem pytaj gdzie mozna pojezdzic
robisz tak jak gupi biker kupuje kask a niema rowera jezu !
wes wywal ten temat kerys z adminof
QURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWA
kur
wa
mac
ida spac !:D
KURW USUNCIE TEN TOPIK !
WESCIE USUNCIE TEGO TOPICA BEZ TOPICA !!!!!!
NIKOM ZRÓB COS Z TYM GÓWNEM
KURW
RUDZIANINIE !!!!!!!
najpierw nazbieraj na ten cholerny rower ( przepraszam rower :D )
a potem pytaj gdzie mozna pojezdzic
robisz tak jak gupi biker kupuje kask a niema rowera jezu !
wes wywal ten temat kerys z adminof
QURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWAQURWA
kur
wa
mac
ida spac !:D
KURW USUNCIE TEN TOPIK !
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
-
- Kontakt:
kurwa co wam jebło z leksza ?
kurwa zbieram co dopiero na rower baniaki dwa ( lub jeden )
macie dowody ze ja to glider co ?
chyba zescie sie tak wkurwili na mie za te qurwa chyba co ?
dobra sory ale ja to nie zaden glider ok ?
jutro zobacze co i jak z tym osranym tematem
kurwa zbieram co dopiero na rower baniaki dwa ( lub jeden )
macie dowody ze ja to glider co ?
chyba zescie sie tak wkurwili na mie za te qurwa chyba co ?
dobra sory ale ja to nie zaden glider ok ?
jutro zobacze co i jak z tym osranym tematem
-
- Kontakt:
piszcie se co chcecie
mnie to wali bo tylko ja znam prawde której tu na forum niebede pisac
tyle
a ze ktos mie opierdoli to płakac niebede tak samo jak ktos bedzie mi grozic ( mnie czyli nieodpowiedniej osobie )
niezamierzam sie tu jusz wypowiadac ( w tym topicu ) bo zara wszyscy ryja drom
tyle
mnie to wali bo tylko ja znam prawde której tu na forum niebede pisac
tyle
a ze ktos mie opierdoli to płakac niebede tak samo jak ktos bedzie mi grozic ( mnie czyli nieodpowiedniej osobie )
niezamierzam sie tu jusz wypowiadac ( w tym topicu ) bo zara wszyscy ryja drom
tyle
rudzianin otoz ja jestem z rudy slaskiej:D:D:D napisz z kad jestes dokladnie ja jestem z orzegowa i mam dwa male tory jeden na hołdzie na goduli a drtugi kolo oczyszczalini na polu na orzegowie (tyle ze ten jest do dupy bo tam sa same hopy) ino kupuja nowy amor i korba i skacza z ostatniej hopy:] A co do tego pierwszegoi toru na goduli to on jest nawet spox teraz zostal troche przebudowany tzn przebudowano tam bodajze 2 hopy na troszku wieksze ale oplaca sie go zwiedzic no i ma on jedynie 250m
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff