Nietrudno ją połamać, ale jak bardzo nie katujesz, to trochę wytrzyma, geo całkiem fajne ma, szkoda, że ma pivoty i nie ma ISCG. Ogólnie to przyjemnie sie na tym jeździ z amorem do 150mm...
A lubisz żyć? jak nie masz na co kasy wydawać, to bierz, ale dodatkowo będziesz musiał szybko zamówić trumnę. pozatym sypią się baaaaaaaaardzo szybko, a gwarą od ramki można się nawet podetrzeć, pozatym istnieje na dh zone takie coś jak sprzętownia i szukajka.
co racja to racja.. koles o sprzetowni slyszales?! tam sie napewno wiecej dowiesz.. tak czy inaczej rama jest do D, kolega polamal jak w 4 miejscach po roku uzywania, tyle ze bez zadnego wielkiego amora tylko duro przerobione na 100 skoku ;]..
Mam tą ramkę już ponad rok z amorkiem DURO:D.Rowerek na niej jest bardzo zrywny:Djak na razie się nic sypie a było sporo nie dolotów i gleb:Djedyny minus to słaby lakier:Dpozdro
LestatBiker - proszę w takim razie o przykłady. O ile mi dobrze wiadomo to jest to tania i wytrzymała rama. Jeśli chcesz to podważyć to....proszę o dowody.
LestatBiker Czytałeś opis ramy? "Jako uniwersalna rama do złożenia roweru enduro, z zacięciem do sportów ekstremalnych"
To nie jest rama do katowania, ja miałem z juniorem po nie całych 2 miechach poszła pod główką, nie zdziwiłem się i dalej polecam tą ramę bo jezdziło się na niej naprawdę super i gdybym składał rower do jakiś hopek 4x itp to na pewno bym kupił JB
niestety u nas wszyscy (tzn SPORA WIĘKSZOŚĆ żeby ne było że ludzi hurtem obrażam :P ) wsadzają do każdej ramy nie zależnie od jej zastosowania amorki po 180 skoku a jak im później pękają to się dziwią czemu i mówią że rama do dupy :]
pan_samochodzik- Wejdż na Pb w Broken bikes/parts
MLYNoBIKER- sam widziałem jak koleś jak się na torze do 4x rozpędzał, i w momencie najechania na pierwszą hopę na torze pękła mu mufa.
Dla mnie Prodigy to shit i kropka.