BOXXER WORLD CUP OSZUST
Tez mialem okazje wspolpracowac z Konradem, jest bardzo uczciwym sprzedawca. W momencie kiedy nie mogl mi wyslac amora ktorego zamowilem w terminie zaproponowal mi mnostwo alternatyw. A na pewno by nie robil afery z niczego bo to do niego nie podobne. TK lepiej bys sie dogadal i zwrocil kase a nie robisz uczciwego czlowieka w bambuko i sobie tez narobisz dodatkowych problemow...
Demo 8 2010 BoXXer Race
Ja również dołanczam sie do tematu . Z Kondradem robiłem troszke interesów i pare razy zamienialismy sie i niegdy nie było problemów. Zawsze towar dochodził na czas i wyglądał tak jak miał wyglądac i był zawsze w 100% sprawny. BikerJG Jest uczciwym sprzedawca. A z "kiełem " z Rybnika robiłem tez interesy a dokładnie 1 i ostatni. Kupiłem od niego Damper Fox dhx5.0 wszystko było ok tyle że na tłoku miał 2 takie kropki które były obiciami od kamienia przypuszczam i tego nie powiedziała a również nie powiedział tego że damper jest zapowietrzony. Nie rozdmuchałem tej sprawy bo sam przeserwisowałem dhx i wszystko grało i co najwazniejsze damper nie puszczał oleju a te ryski nie niszczyły uszczelek i było ok, ale fakt zatajenia był. Co do boxxerów
że sie wyraże pan Kieł nie ma pojęcia o sprzęcie zawsze wszystko sprzedaje i kupuje rozjeb*** i to jakoś naprawia a sprzedaje jako nowe. Podaje przykład : orange 223 pęknięty wachacz i rama przemalowana na biało, orange 224 różnie przemalowana na biało z naklejkami GBR, Boxxer który kupił Kondrad ma na bank inna lage bo odrózna sie kolorem , przypuszczam ze jest to Team przerobiony na WC a ta jasniejsza laga to jest z WC innego przypuszczam że starszego. Nie chce nikogo obrażac ale : kieł to oszust i tyle . a Kondrad właściewie zrobiłeś że zgłosiłes to na policje a gówniażowi należy sie jeszcze pożądne manto. Aaaa i miałem 4 boxxery
Ride,team 2007, Wc 2007, wc 2009 i żadne sie nie pocił ani nie puszczał grama oleju dosłownie żaden nie mial nawet wilgotnej lagi
A może moje były wadliwe ????? jak myślicie ???? Buahahahahahhahahahahahah

http://www.pinkbike.com/photo/4738594/
Witam,
Postanowiłem zabrać głos, jednak całkowicie bezstronnie
1) Faktycznie, na focie z allegro boxxer ma różne kolory lag. Wg.mnie to jest składak ...
2) Mimo to, chciałbym zobaczyć fotki do Konrada z JG abyśmy mogli obiektywnie ocenić kto ma racje ....
3) Konradzie, pisanie "mój znajomy jest rzeczoznawcą" jest głupie, ponieważ rzeczoznawca od samochodów nie może się wypowiadać w kwestii rowerów ! Z autopsji znam przypadek, kiedy kolesia jeżdżącego na szosówce wartej ok. 15 000 zł potrąciła kobita samochodem i rower został całkowicie rozwalony. Ponieważ nikt z PZU nie zgadzał się z tym czego żądał rowerzysta (chciał 15 000zł),na biegłego został powołany pracownik sklepu rowerowego. który wycenił rower na 16k. (Wartość nowego w sklepie wynosiła ok 20k, a ten miał ledwo kilka miesięcy)
4) Interesuje mnie pan TK aka Kieł. Wiele tu piszecie o jego WAŁACH ale nikt nie przedstawił żadnego dowodu... nawet linka do tematu w którym to byłoby dyskutowane ...
Postanowiłem zabrać głos, jednak całkowicie bezstronnie

1) Faktycznie, na focie z allegro boxxer ma różne kolory lag. Wg.mnie to jest składak ...
2) Mimo to, chciałbym zobaczyć fotki do Konrada z JG abyśmy mogli obiektywnie ocenić kto ma racje ....
3) Konradzie, pisanie "mój znajomy jest rzeczoznawcą" jest głupie, ponieważ rzeczoznawca od samochodów nie może się wypowiadać w kwestii rowerów ! Z autopsji znam przypadek, kiedy kolesia jeżdżącego na szosówce wartej ok. 15 000 zł potrąciła kobita samochodem i rower został całkowicie rozwalony. Ponieważ nikt z PZU nie zgadzał się z tym czego żądał rowerzysta (chciał 15 000zł),na biegłego został powołany pracownik sklepu rowerowego. który wycenił rower na 16k. (Wartość nowego w sklepie wynosiła ok 20k, a ten miał ledwo kilka miesięcy)
4) Interesuje mnie pan TK aka Kieł. Wiele tu piszecie o jego WAŁACH ale nikt nie przedstawił żadnego dowodu... nawet linka do tematu w którym to byłoby dyskutowane ...
Jak najbardziej motomysz ma racje !!!! ale nie zgodzie sie z kwestia ze skladak bo z tego co mi wiadomo byly przypadki w 888 ze byly 2 rozne odcienie lag!!!! a 2 shermany, nixony, boxxery 2k4 wychodzily z przebarwieniami na lagach. jest prawo by byly rozne odcienie poniewaz jest to anoda nakladana w kadziach z kwasem za pomoca elektrod wystarczy ze doslownie lerzalo chwilke dluzej i zmienia barwe cos wiem o tym bo mialem satysfakcje ogladac te procesy z bliska i sie uczyc
Po 2 wszyscy gadaja a nikt winy nie udowodnil. Nie wiem pokazcie cos zeby byly fakty jakies dowody a nie domysly czy czyjes slowo. Slowo w tych czasach nie jest nic warte takie jest moje zdanie licza sie fakty.
Po 3 jezeli on sie zapiera przy swoim ze to bylo sprawne i nawet moze wziasc to na serwis niczego nie udowodnisz !!!! takie jest niestety polskie prawo przedmiot jest uzywany a np: ty mogles nie wiem zmienic uszczelki i powiedziec ze sa zniszczone a byly sprawne . Tak to jest kupujac zeczy uzywane i to jest twoje ryzyko niestety mozesz liczyc tylko na to czy sprzedawca jest uczciwy i miec taka nadzieje takie jest przynajmniej moje zdanie. Jestem w tej sprawie obiektywny a nie co jak niektorzy nie znajac oceniaja czy ma wine czy nie.
Po 2 wszyscy gadaja a nikt winy nie udowodnil. Nie wiem pokazcie cos zeby byly fakty jakies dowody a nie domysly czy czyjes slowo. Slowo w tych czasach nie jest nic warte takie jest moje zdanie licza sie fakty.
Po 3 jezeli on sie zapiera przy swoim ze to bylo sprawne i nawet moze wziasc to na serwis niczego nie udowodnisz !!!! takie jest niestety polskie prawo przedmiot jest uzywany a np: ty mogles nie wiem zmienic uszczelki i powiedziec ze sa zniszczone a byly sprawne . Tak to jest kupujac zeczy uzywane i to jest twoje ryzyko niestety mozesz liczyc tylko na to czy sprzedawca jest uczciwy i miec taka nadzieje takie jest przynajmniej moje zdanie. Jestem w tej sprawie obiektywny a nie co jak niektorzy nie znajac oceniaja czy ma wine czy nie.
aaa i jeszcze jedno ktos pisal ze amor nie ma prawa cieknac po serwisie niestety ten ktos jest w bledzie jak najbardziej MA PRAWO nawet przez 1 tydzien. poniewaz uszczelki i slizgi sa smarowane smarem i dodatkowo moze byc cos takiego jak nadmiar oleju wtedy uszczelki wyzygaja nadmiar i samoczynnie sie uszczelnia. Z kad to wiem ???? a wiem bo pracowalem pewien okres na serwisie i MRUTBDG moze to potwierdzic jego 888 tez chwile ciekly jak zmienialem mu olej pozniej przestaly moj boxx tez zygal pare dni a teraz nic suchutki
[img] a i jeszcze jedno kitow nie mozesz wcisnac ZE KARTON byl mokry poniewaz posiadasz 2 pary uszczelek olejowa i kuzowa a watpie zeby byly tak roz*** zeby zalaly paczke jak by zalaly to ty chlopie bys nie mial nic oleju i bys napisal ze ma rozj** tlumienie jak tam wchodzi okolo 160ml nie pamietam dokladnie
Pzdr Kleszczu 

przeczytajcie ludzie caly temat, boxxera nie mam w domu, zostal odeslany, byl caly zalany, o lagach nie wiedzialem bo sie nie przypatrzylem, POZA tym boxxery 06 mialy inny odcien lag, w tych samych rocznikach nei bylo takich defektow...
Poza tym boxxer na zdjeciu nie ma prawie rys, a tamten byl obklejony gdzieniegzie tasma izolacyjna czy cos w ten desen... Caly poobijany...
A co do rzeczoznawcy to powie mi jak sprawa wyglada, jak to sie wycenia itd, nie bedzie mi tego wycenial tylko powie co i jak, tak samo jak rozmawialem disiaj ze znajomym policjantem. Moja mama skonczyla prawo (jest komisarzem skarbowym) i tez wiele ma sie dowiedziec....
Boxxer wyglada jak zlom a nie amortyzator. ZROZUMCIE w koncu.
Zdjecia podesle odrazu jak paczka wroci, a pewnie tak bedzie, bo sprzedajacy do inteligetnych nie nalezy i sam powoduje to iz bedzie mial kupe klopotow. Narazie staram sie o zawieszenie jego kata na allegro (nie ma 18 lat poza tym jest oszustem)
Poza tym boxxer na zdjeciu nie ma prawie rys, a tamten byl obklejony gdzieniegzie tasma izolacyjna czy cos w ten desen... Caly poobijany...
A co do rzeczoznawcy to powie mi jak sprawa wyglada, jak to sie wycenia itd, nie bedzie mi tego wycenial tylko powie co i jak, tak samo jak rozmawialem disiaj ze znajomym policjantem. Moja mama skonczyla prawo (jest komisarzem skarbowym) i tez wiele ma sie dowiedziec....
Boxxer wyglada jak zlom a nie amortyzator. ZROZUMCIE w koncu.
Zdjecia podesle odrazu jak paczka wroci, a pewnie tak bedzie, bo sprzedajacy do inteligetnych nie nalezy i sam powoduje to iz bedzie mial kupe klopotow. Narazie staram sie o zawieszenie jego kata na allegro (nie ma 18 lat poza tym jest oszustem)
a co do smarowania, wiem o tym, ale TO BYL OLEJ, KARTON ZALANY ZADKIM OLEJEM nie smarem, ludzie co wy wogole piszecie... Amortyzator ma do wymiany uszzcelki, slizgi oraz dolne golenie cale poobijane, a no i laga tez nieoryginalna... Czy to zbyt malo zeby zadac zwrotu?
A co do twoich domyslow, to komu wierzysz? kolesiowi ktory sprowadza ludzia sprzet z usa, ma samych zadowolonych klijentow, mial tyle sprzetu ile ty przez cale zyci nie bedziesz mial, czy komus kto kilka razy probowal oszukiwac, sprzedaje cos w stanie "idealnym" co wyglada jak zlom?
I wiem co widzialem ciolku, sprawe rozstrzygnie policja, nie ja, i ja juz sobie poradze zeby sprzedajacy byl adekwatnie do czunu ukarany...
Widac ze znasz pana tk, bo co za osoba bronila by kogos takiego?? Zrobie zdjecia i sie przekonasz, a karton byl mokry, czy wierzyz czy nie twoja sprawa.
A co do twoich domyslow, to komu wierzysz? kolesiowi ktory sprowadza ludzia sprzet z usa, ma samych zadowolonych klijentow, mial tyle sprzetu ile ty przez cale zyci nie bedziesz mial, czy komus kto kilka razy probowal oszukiwac, sprzedaje cos w stanie "idealnym" co wyglada jak zlom?
I wiem co widzialem ciolku, sprawe rozstrzygnie policja, nie ja, i ja juz sobie poradze zeby sprzedajacy byl adekwatnie do czunu ukarany...
Widac ze znasz pana tk, bo co za osoba bronila by kogos takiego?? Zrobie zdjecia i sie przekonasz, a karton byl mokry, czy wierzyz czy nie twoja sprawa.
Jesli nazwales mnie ciolkiem to jestes zwyklym tepym Ch...., dzieckiem wydymanym przez Ojca ale i nadal tyle ci powiem bo jestem z BDG i nie mam z nim nic wspolengo :] a sprzetow mialem duzo i to bardzo duzo ???? jak na mnie ;] ludzie z BDg wiedza. A gdybys jak to mial napisany KARTON ZALANY OLEJEM !!!!!!!!!!! to bys nie mial TLUMIENIA ****** chyba ze masz cierne !!!!!!!!!! teraz to mnie dojebals a jak ktos ma pojecie o budowie amora to napewno zgodzi sie ze mna.
A co do twoich domyslow, to komu wierzysz? kolesiowi ktory sprowadza ludzia sprzet z usa, ma samych zadowolonych klijentow, mial tyle sprzetu ile ty przez cale zyci nie bedziesz mial, czy komus kto kilka razy probowal oszukiwac
Z tego co tu napisales wnioskuje ze sprowadzasz sprzet z USA to jezeli masz takie dojscia to dlacego zakupiles amor uzywany w polsce !!!!! smiech na sali jak z usa bys mial duzo taniej a wiem bo kumple akurat zajumija sie ta branza DOBRE !!!!! to co teraz napisales
Z tego co tu napisales wnioskuje ze sprowadzasz sprzet z USA to jezeli masz takie dojscia to dlacego zakupiles amor uzywany w polsce !!!!! smiech na sali jak z usa bys mial duzo taniej a wiem bo kumple akurat zajumija sie ta branza DOBRE !!!!! to co teraz napisales
Taki OT... będzie ostrzeżenie ??
Wiesz co...wszystko się wyjaśni jak zobaczymy foty
Tu się toczy tylko dyskusja...która raczej nie ma wpływu na przebieg sprawy
dyskutujemy, osadzamy według tego co wiemy... ale to taka zabawa...a na prawdę to oni miedzy sobą rozgrywają
Wiesz co...wszystko się wyjaśni jak zobaczymy foty

Tu się toczy tylko dyskusja...która raczej nie ma wpływu na przebieg sprawy

dyskutujemy, osadzamy według tego co wiemy... ale to taka zabawa...a na prawdę to oni miedzy sobą rozgrywają

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Wszystko na sprzedaż
sir ktos uwazaj co piszesz... Nie masz pojecia jak wyglada budowa amortyzatora, karton byl mokry (kilka kropli) a golen cala zalana... to nie jest normalne, nie chce mi sie juz pisac..
AMORTYZATOR NIE JEST ZGODNY Z OPISEM I ZDJECIEM
Jestem na 101% pewien ze znacie sie z tk... Moze nie jest towim sasiadem ale znac sie znacie. Zdziwi sie gosciu jak zobaczy ten moj "blef" na kartce w skrzynce :]
AMORTYZATOR NIE JEST ZGODNY Z OPISEM I ZDJECIEM
Jestem na 101% pewien ze znacie sie z tk... Moze nie jest towim sasiadem ale znac sie znacie. Zdziwi sie gosciu jak zobaczy ten moj "blef" na kartce w skrzynce :]
nooo nie wiem jak wylgada budowa amora HMMMM mialem zacznijmy WLASNE 888rc, jrt, Monster 2k4 - Mx cardriges, boxx 2k3 2k4 2k5, drop off triple, 150, Judy xl, Saso, a serwisowalem takie amory jak 66 shreman, stance, pike - w pracy i nie mam pojecia jak jest zbudowany amor
a ja ci powiem tak okej ja sie pierdolne piescia w leb ale ty nadstaw swoje 4 literki ocju i on cie rowniez pierdolnie jak nie zapmnie only FOR FUN poprostu jak ja cos mam nie zgodne jade do niego do domu i po sprawie a nie PODNIECAM sie jak ty i oskarzasz innych o zmowe DOROSNIJ CHLOPCZKU mnie ogolnie jeb... twoja sprawa wypowiedzialem sie na temat obiektywnie co jest mozliwe a co nie a ty zaczales niestety ublizac innym *****

-
- Kontakt:
Witam ,Tak sie składa że swego czasu miałem kontakty z Sławnym Kłem, moge 100% potwierdzić że jest to oszust najgorszego gatunku, co więcej niewychowany gnojek który potrafi tylko obrażać niemając żadenj konstuktywnej oborny. Przykłady:
Sławetny oragne 223: Kiedy ja miałem takiego chciał odemnie odkupić wachacz bo jego był pęknięty, w efekcie pospawał wachacz przykrył neopranem i udawa że funkiel nówka.
Co do tego boxxera ja go pamiętam jeszcze z czasów jak go "składał" to że lagi są różne to juz widze zauwżyliście tyle że one nie sa tylko z różnych modeli ale także różnych lat, amor jest używany długo, fotka z aukcji jest jeszcze jak kieł miał demo 9 a to było bardzo dawno więc i fotka musiała być stara bardzo bo to demo to juz dawno kto inny ma. W 100% popieram BikerJG ,
Uważam że jedyna metoda na tego gościa to pogadać z jego rodzicami bo on jest bardzo cwany na odległość, swego czasu bardzo mi nabluzgał sam już nieapmiętam oco , ale od kiedy to zrobił to jakimś dziwnym trafem niepojawił się na zawodach na których byłem ja..( kozak przez internet). Co do jego wałów to nie jedyny , kolejny to był orange patriot , rama całkowity złom , pospwał pomalował i sprzedał jako z pęknięciami tylko w 2 miejscach a w rzeczywistosci było ich chyba 6 co zreszta jest opisane w negatywnym komentarzu na jedynm z jego wielu kont. Osobiście gościa strasznie niecierpie i chciałbym żeby w końcu ktoś utemperował tego cwaniaczka. Pozdrawiam Biker i Zastowsuj wszystkie możlwie środki aby odzyskać kase bo ten boxxer to jest naprawde składak.
Sławetny oragne 223: Kiedy ja miałem takiego chciał odemnie odkupić wachacz bo jego był pęknięty, w efekcie pospawał wachacz przykrył neopranem i udawa że funkiel nówka.
Co do tego boxxera ja go pamiętam jeszcze z czasów jak go "składał" to że lagi są różne to juz widze zauwżyliście tyle że one nie sa tylko z różnych modeli ale także różnych lat, amor jest używany długo, fotka z aukcji jest jeszcze jak kieł miał demo 9 a to było bardzo dawno więc i fotka musiała być stara bardzo bo to demo to juz dawno kto inny ma. W 100% popieram BikerJG ,
Uważam że jedyna metoda na tego gościa to pogadać z jego rodzicami bo on jest bardzo cwany na odległość, swego czasu bardzo mi nabluzgał sam już nieapmiętam oco , ale od kiedy to zrobił to jakimś dziwnym trafem niepojawił się na zawodach na których byłem ja..( kozak przez internet). Co do jego wałów to nie jedyny , kolejny to był orange patriot , rama całkowity złom , pospwał pomalował i sprzedał jako z pęknięciami tylko w 2 miejscach a w rzeczywistosci było ich chyba 6 co zreszta jest opisane w negatywnym komentarzu na jedynm z jego wielu kont. Osobiście gościa strasznie niecierpie i chciałbym żeby w końcu ktoś utemperował tego cwaniaczka. Pozdrawiam Biker i Zastowsuj wszystkie możlwie środki aby odzyskać kase bo ten boxxer to jest naprawde składak.
Ride Agressive...Be Progressive...
wnosza wnosza wlasnie bo jak bys mial zalany KARTON OLEJEM to bys mial niedobor oleju i by ci negatywny skok stukal na wyjsciu a kolega nic nie wspomnial o tlumieniu lecz zalany olej kartonem wez to na logike co ty myslisz ze masz tam 0.5L oleju jak monster ???? a o pracy nic nie wspomnial chodzilo mi o jedna zecz ze nie mogl byc zalany i tyle a wy cos insynujecie
BikerJG teraz, za to co tu napisałeś, nie ma możliwości zwrotu, kropka. Mamusia skończyła prawo? u mnie cała rodzina prawo skoczyła i sie tym nie chwale. Miałeś tyle sprzętu? widać jesteś rozpieszczony. Grozisz mi rodzicami na gadu, a później mówisz ile to masz lat.. Odsyłasz mi widelec odrazu po odebraniu a pozniej groźisz straszysz ze przyjedziesz i nie wiadomo co mi zrobisz, w końcu nie przyjeźdzasz . Nie wiem kim ty jesteś, ale z tych postów i z tego co czynisz wnioskuję ze jestes ******. Ciesze się, że jest grono osób, które patrzy na sprawę obiektywnie, dziękuję.
ps. amortyzator od nowosci miał 2 lagi z troszke innymi odcieniami, nawet joda takie ma, co to tego ze uszczelki pluja olejem to nie prawda, po prostu wypuszczają nadmiar oleju i smaru, tyle. Potwierdza sie tylko zdanie innych o użytkowniku bikerjg "lamus rozpiszczony przez rodziców" nawet na pinkbike dostalem taka wiadomość ; ]
ps. amortyzator od nowosci miał 2 lagi z troszke innymi odcieniami, nawet joda takie ma, co to tego ze uszczelki pluja olejem to nie prawda, po prostu wypuszczają nadmiar oleju i smaru, tyle. Potwierdza sie tylko zdanie innych o użytkowniku bikerjg "lamus rozpiszczony przez rodziców" nawet na pinkbike dostalem taka wiadomość ; ]
[S]2x yeti 4x roz. s i l