to mi nie pasuje ze wprowadzasz na forum nieprzyjemna atmosfere na sile nie zgadzajac sie z kazdym innym uzytkownikiem
nie badz taki powazny, wyluzuj troche i przestan sie czepiac
Fajnie ze masz zdanie poparte praktyka, ale dopusc do siebie to ze inni tez maja
RAMA SZTWYNIAK DO DH
I ja im wypowiadać się nie bronię. Autor sam podejmie decyzję komu zaufać i czyjej rady posłuchać. A to, że się spinasz, bo ktoś się z Tobą nie zgadza to Twój problem, a nie mój.
Nie będę się wbrew moim przekonaniom zgadzał z innymi tylko dlatego, że jest ich więcej. Pisze to co myślę na dany temat i nadal zamierzam tak robić. I wisi mi to czy to się komuś podoba czy nie. Mam nadzieję, że wystarczająco wyjaśniłem.
Nie będę się wbrew moim przekonaniom zgadzał z innymi tylko dlatego, że jest ich więcej. Pisze to co myślę na dany temat i nadal zamierzam tak robić. I wisi mi to czy to się komuś podoba czy nie. Mam nadzieję, że wystarczająco wyjaśniłem.
Steel gg: 2600693
-
- Kontakt:
i się kolejny offtop zrobił....
Jak ht do dh to Jackal, coocker, bitch, surge,street fighter, dm ds 3,0, 4,0, evil.
Każdy jeździ na tym co lubi, ale i tak wolę popylać w dh na sztywniaku, bo wiem po czym jadę, pozatym ht są lżejsze, a czasy na zawodach to nie zasługa sprzętu, tylko techniki jazdy.
Jak ht do dh to Jackal, coocker, bitch, surge,street fighter, dm ds 3,0, 4,0, evil.
Każdy jeździ na tym co lubi, ale i tak wolę popylać w dh na sztywniaku, bo wiem po czym jadę, pozatym ht są lżejsze, a czasy na zawodach to nie zasługa sprzętu, tylko techniki jazdy.
Back in black