ogolnie BOP to lipa :P destroyer to rama "uniwersalna". widzialem nawet ujezdzanie tej ramy z SUPER T :P jezdzilem na niej z z1 1500 mm i tym SUPER T :P geo mi sie w obu przypadkach podobalo mocniejsza od BOP'a polecam
No to Destroyer Street odpada w przedbiegach ze względu na małe kola i zupełnie inne przeznaczenie. Bopa też bym sobie odpuścił bo jakims cudem techniki to nie jest. Powiedz ile masz kasy to się wybierze jakąs rozsądniejszą propozycje.
No i poczytaj sobie co nieco: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=15737
Zajrzyj też do sprzętowni.
podaj Cene moze cos lepszego sie znajdzie i czy ma byc nowa czy uzywana? a Co do tych ram to czytalem opinie Bopa Iguany i slyszalem ze podobno sie lamie przy Glowce ale nie wiem czy to prawda
Ja posiadam BOP-a Iguane duzo przeszła nawet przelotówki 8-9 metrowe i nic się z nią nie dzieje.
BOP Iguana to dobra rama do 4x , dualu...ja akurat mojej uzywam do Enduro/ Freeride z przewagą na FR i jak narazie nic nie peka....więc z reka na sercu polecam
No to myśląc przyszłościowo warto by było np. DM DS używke wyrwać. Narazie byś z tym Duro się przemęczył a potem coś o większym skoku bo ta ramka ma geo właśnie do wysokich amorków.
karolekk66 nikogo to na prawdę nie interesuje że jesteś dyslektykiem, są słowniki ortograficzne od użytkowania których dysleksja Cię nie zwalnia, a jak jesteś już aż tak leniwy to możesz tekst sprawdzić w wordzie lub zainstalować sobie FireFoksa który podkreśli Tobie błędy!
a wracając do tematu nie wybrałbym żadnej z tych ram, poszedłbym raczej torem wskazanym przez bombla.
Hahahaha LOL, hahahaha ale te ramy to nie do DH&FR!! A duro już napewno nie do DH&FR!!! Ej posłuchaj dobrej rady pana Bombell i bierz DM DS. Na duro to się rok max pouczysz a potem zmieniaj no coś większego.
I bierz używke!!! Jeśli chcesz pojeździć chociaż miesiąc za te 300 zł. Aha no i jeszcze jedna uwaga. Ktoś napisał że używki mogą być złe bo nie wiadomo jak i kto jeździł na tej ramie... BZDURA BZDURA TOTALNA!!! Jak jest dobra rama taka jak radzimy z Bombllem i KaKTuSSS'em ;/ to spokojnie bierz.
Pozdr ;p