skradziono dzisiaj w Kwidzynie ten rower(Kross Sign DS 2007 17" biały bez przedniej przerzutki) to stare zdjecie, teraz nie ma naklejek na amorze i ma tylne widełki oklejone izolacja, jakby ktoś coś wiedział, słyszał, widział itp. proszę o kontakt gg:1869734
btw ja swojego nie zostawiam, koledze ukradli, tylko ze ja utworzylem temat na temat jego skradzionego roweru, ale juz wiemy kto najprawdopodobniej go ukradl, ostatnio jakies malolaty ukradly identyczny rower
skoro sie domyslacie i sa to faktycznie malolaty to zbierzcie jakas wieksza ekipe i pogadajcie z kazdym gnojem malym az wkoncu ktorys sypnie..
chociaz zostawic rower pod sklepem to tez jest zajeb**** inteligencja
Michal4X wez tak nie kozacz... ciekawe czy bys chcial zeby jakis koles do ciebie z afera podlazil ze niby rower zajmuales skoro tego nie zrobiles? Pozatym BEZPIECZNIEJ to zalatwic za pomoca policji niz odbijac rower na wlasna reke, i w ten sposob sie dzieci naucza ze takich rzeczy sie nie robi... a to ze im sie zabierze to beda mialy gdzies bo 0 kosekwencji...
mrutbdg ty chyba kur.wa nic nigdy przez policje nie zalatwiales, oni biora zgloszenie a nastepnie maja w dupie to co im powiedziales i juz. najlepsza metoda to poszukac z chlopakami i odbic. a przy okazji mozna komus w leb dac... powodzenia mrutbdg w czymkolwiek
konewka powiem ci tak szanowne dziecko przestan tak kozaczyc... super dasz komos w leb? a fajnie by ci bylo jakbys od kogos dostal w leb za nic nie sadze... pozatym jak "odbijesz" rower to defacto lamiesz prawo;) wiec pomysl z 10 razy zanim jakies bzdury bedziesz wypisywal... a i ile ty masz lat 13 ze taki kozaczyna z ciebie?
mrutbdg a nie znasz reakcji policji w polsce na kradzieze? juz wole dac sobie z nimi spokoj co najwyzej im to zglosic zeby nie bylo jak bym odbil rower ze ja go zaje****.. i nie kozacze i nic nie pisalem o tym zeby kogos lac ;].. i tak te bachory nastepnym razem to zrobia.. ehhhh