ja wlasnie ten zamierzam sobie zprezentowac.apropo wyprzedazy, gdzie taka cene kumpel znalazl?viejo pisze:d60

Akurat jestem na tyle zaawansowany w fotografii, ze TAK, najtansze body nie rozni sie zbytnio od kompakta/hybrydy (wez mi, prosze, porownaj Ricoha GX200 z N40(x)).viejo pisze:podnietek jesli dla Ciebie najtansza lustrzanka rozni sie od kompakta obiektywem to po szczegoly odsylam do wikipedii bo to jest najmniejsza roznica
Ale dokladnie o to mi chodzi. Lustrznka a lustrzanka. D40x, D60, 350D, A200 to sa bardzo proste body, z ktorych nie wyciszniesz zbyt wiele w przyszlosci.Speed_Street pisze:zawsze kazdy pisze ze lustrzanka ma wiecej zalet niz wad
Pewnie, ze wiem: Pentax nie ma profesjonalnej puszki cyfrowej (i dlaczego w ogole wyskoczyles z profesjonalistami, jakby to mialo jakis zwiazek z tematem). I dla Twojej informacji, profesjonaliscie analogowi robiacy w srednim bardzo czesto uzywaja pentaxa, podobnie zreszta jak w malym.viejo pisze:wiesz czemu profesjonalisci sie w niego praktycznie nie pakuja
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość