best users photoalbum on pinkbike
AAAA już zcierpieć niemoge haseł typu DZIKUS ale sie zniżyłeś.......a kto k u r w a wyznacza te granice??!!..po **** wogóle pieprzycie o granicach....przez to sie tylko ograniczacie, nie mówicie tego czego chcecie bo to jest beee, żyje tak jak ja chce, nikomu nie pozwole żeby mi dyktowano co mam myślec......a takie argumenty i dyskusja prowadzi to ujednolicenia poglądów....inaczej robicie z siebie szarą mase!!!...sami sobie komune wprowadzacie......tAAAaaaa dobro obywatela.........a ja mówie chrzanić obywatela i system.....jestem wolny, moge robić a przede wszystkim MYŚLEĆ jak chce!!!!!
i jeszcze gadanie że powinnismy sie trzymać razem.....
I WY CHCECIE TWORZYĆ JEDNOŚĆ??!!..........to jest nieosiągalne!!!!!....
dlaczego?? bo naszczęście istnieją jeszcze jednostki które samodzielnie myslą i nie pozwalaja sobie narzucać stantardów zachowań......pomagać owszem,ale nieoczekujcie od ludzi żeby zachowaywali sie i mysleli jak jak szara masa!!!..........oczywiście nie można sie dać podzielić jak wielogatunkowe bydło!!!!......trzeba być z deka usamodzielnionym a nie ciągle liczyć na to żę koledzy bajkerzy pomogą........dlatego po stokroć SZYDZE Z CIEBIE SHAMAN.........BO MI WOLNO!!!!!!!!!!!!!!!!
i jeszcze gadanie że powinnismy sie trzymać razem.....
I WY CHCECIE TWORZYĆ JEDNOŚĆ??!!..........to jest nieosiągalne!!!!!....
dlaczego?? bo naszczęście istnieją jeszcze jednostki które samodzielnie myslą i nie pozwalaja sobie narzucać stantardów zachowań......pomagać owszem,ale nieoczekujcie od ludzi żeby zachowaywali sie i mysleli jak jak szara masa!!!..........oczywiście nie można sie dać podzielić jak wielogatunkowe bydło!!!!......trzeba być z deka usamodzielnionym a nie ciągle liczyć na to żę koledzy bajkerzy pomogą........dlatego po stokroć SZYDZE Z CIEBIE SHAMAN.........BO MI WOLNO!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Maciapp szanuję twoję zdanię bo nie jest podyktowane tym, że dzikus to boss, guru, masta i inne tego typu pierdoły. ale 3/4 osób, którę się wypowiedziało w tym topicu chciało się podlizać dzikusowi. gardzę takimi ludźmi, którzy nie mają własnego zdania.
co do ciebie dzikus. to zauważyłem jedno. co chwilę podkreślasz, że masz te 26 lat, że zdanie 26 latka jest bardziej respektowane od zdania 14 latka, i na jakim to ty jesteś wysokim poziomie intelektualnym, a w praktycę jest dokładnie na odwrót. maciapp mówiłeś, żeby tak nie mówić, ale tak powiem. prawda dzikus spadłeś na dno intelektualne. nazywash shamana kurwą, debilem i chyba nie wiesh co to oznacza. wg mnie jego foty na pb, ubiór, wygląd oraz treść jego postów nie sugerują tego, że sie pushcza lub, ze jest w jakikolwiek sposób upośledzony psychicznie. te komentarze są zupełnie nie na miejscu. mówish zupełnie jak dres, który nie może nic innego wymyślić tylko "********** *****" itp. jeśli stoish na tak "wysokim" poziomie intelektualnym to się pofatyguj i wymyśl trafniejsze określenie, a nie co ci się nasunie na myśl, bo tak potrafi każdy ***** w tym tesh dres i swoimi wypowiedziami przypominash mi właśnie dresa. z całym shacunkiem, ale zamknij się i zacznij robić to co robish najlepiej, czyli komponenty rowerowe, a nie bezsensownie nabijać posty. jeshcze coś ciągle mówish o byciu "gejem". co cię to tak interesuje, czy któs jest gejem?? niech se będzie jego wybór. a może mash kompleksy, bo sam nim jesteś?? kompleksy mash pewnie tesh z powodu swojego poziomu intelektualnego, bo cały czas o tym wspominash. pewnie powiesh, że jestem kolejnym 14 letnim gówniarzem. tak jestem i co z tego??
rns ty to w ogóle jakaś lama jesteś takie tricki robić:D:D żarcik dla niekumatych.
parę słów do Ciebie shaman:
olej ludzi, którzy beshtają Cię za to, że robish co ci sprawia przyjemność. nie odpisuj na prostackie i dresiarskie posty dzikusa, bo niepotrzebnie się fatygujesh.
ale rzeczywiście mógłbyś przestać pisać językiem angilesko-polskim, bo gówno z tego rozumiem. ze mnie to w ogóle jakiś pajac jest;]
proszę dzikus zjedź mnie twoimi komentarzami na "wysokim" poziomie. czekam.
co do ciebie dzikus. to zauważyłem jedno. co chwilę podkreślasz, że masz te 26 lat, że zdanie 26 latka jest bardziej respektowane od zdania 14 latka, i na jakim to ty jesteś wysokim poziomie intelektualnym, a w praktycę jest dokładnie na odwrót. maciapp mówiłeś, żeby tak nie mówić, ale tak powiem. prawda dzikus spadłeś na dno intelektualne. nazywash shamana kurwą, debilem i chyba nie wiesh co to oznacza. wg mnie jego foty na pb, ubiór, wygląd oraz treść jego postów nie sugerują tego, że sie pushcza lub, ze jest w jakikolwiek sposób upośledzony psychicznie. te komentarze są zupełnie nie na miejscu. mówish zupełnie jak dres, który nie może nic innego wymyślić tylko "********** *****" itp. jeśli stoish na tak "wysokim" poziomie intelektualnym to się pofatyguj i wymyśl trafniejsze określenie, a nie co ci się nasunie na myśl, bo tak potrafi każdy ***** w tym tesh dres i swoimi wypowiedziami przypominash mi właśnie dresa. z całym shacunkiem, ale zamknij się i zacznij robić to co robish najlepiej, czyli komponenty rowerowe, a nie bezsensownie nabijać posty. jeshcze coś ciągle mówish o byciu "gejem". co cię to tak interesuje, czy któs jest gejem?? niech se będzie jego wybór. a może mash kompleksy, bo sam nim jesteś?? kompleksy mash pewnie tesh z powodu swojego poziomu intelektualnego, bo cały czas o tym wspominash. pewnie powiesh, że jestem kolejnym 14 letnim gówniarzem. tak jestem i co z tego??
rns ty to w ogóle jakaś lama jesteś takie tricki robić:D:D żarcik dla niekumatych.
parę słów do Ciebie shaman:
olej ludzi, którzy beshtają Cię za to, że robish co ci sprawia przyjemność. nie odpisuj na prostackie i dresiarskie posty dzikusa, bo niepotrzebnie się fatygujesh.
ale rzeczywiście mógłbyś przestać pisać językiem angilesko-polskim, bo gówno z tego rozumiem. ze mnie to w ogóle jakiś pajac jest;]
proszę dzikus zjedź mnie twoimi komentarzami na "wysokim" poziomie. czekam.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
jeshcze jedno. panuje taki stereotyp na tym forum, ze jeśli nie mash 100 postów i mash mało fot na pinku to jesteś guru. gdyby tu był timo pritzel i miał 2000 postów i 100 fot na pb to byście go olali ciepłym sikiem.
a ty rudy jako następny żes dojebał. jak widać rns mimo, że jest dobry nie musi wshystkich beshtać, a ty chcesh zjechać każdego kto jest gorshy od ciebie. gardze takimi ludźmi. tyle. AMEN
a ty rudy jako następny żes dojebał. jak widać rns mimo, że jest dobry nie musi wshystkich beshtać, a ty chcesh zjechać każdego kto jest gorshy od ciebie. gardze takimi ludźmi. tyle. AMEN
-
- Kontakt:
shaman
Chcialbym wielkie uznanania wyrazic dla shamana naprawde widzialem wiele spraw na mtb bmx czy mx, ale kurwa czegos takiego igdy w zyciu nie widzialem pozdro 600!!!! generalnie respect
szwedowski
-
- Kontakt:
Maciapp twoje posty wygladaja tj bys byl wqrwiony przez cale swoje istenienie na tym forum i tlumil to przez ten caly czas... wiesz, jesli ty masz pierd!o!lic co ci na jezyk wejdzie to ja moge ci mowic, zebys sie odpierdolil od typa, bo nie masz powodow do jechania po nim... a jesli lubisz jezdzic po ludziach, to won na ulice... zabaw sie tak twarza w twarz z kims... a nie bedziesz jechal po kims przez neta...
myslisz, ze jestes zajebisty... ze mnie obchodzi twoje zdanie? nie znam cie pierd!o!li mnie to co mowisz... chyba, ze mowisz cos ciekawego, ale jak na razie walisz same farmazony...
myslisz, ze jestes zajebisty... ze mnie obchodzi twoje zdanie? nie znam cie pierd!o!li mnie to co mowisz... chyba, ze mowisz cos ciekawego, ale jak na razie walisz same farmazony...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Poswiecilem sie i przeczytalem wszystkie posty. Moje wnioski sa nastepujace.
Wiekszosc z was nie ma wlasnego zdania, lizecie dupe dzikusowi, bo uwarzacie go za bog wie kogo. Gardze takimi ludzmi
Dzikus kiedys przeczytalem na pl.rec.rowery ze jestes niezly zjeb, teraz juz wiem ze nie byla to opinia wyssana z palca.
Wiekszosc z was nie ma wlasnego zdania, lizecie dupe dzikusowi, bo uwarzacie go za bog wie kogo. Gardze takimi ludzmi
Dzikus kiedys przeczytalem na pl.rec.rowery ze jestes niezly zjeb, teraz juz wiem ze nie byla to opinia wyssana z palca.
tak jak mówił e-mate (chyba tak się to pishę;]) jak tacy jesteście mądrzy to powiedźcie to shamanowi prostow twarz. teraz to zgrywacie kozaków, bo przez neta gadacie. niektórzy z was by od gościa w mordę dostali. nie mogę jakich cfaniaczków zgrywacie. ale po co ja się męczę i odpisuję na durne posty.
[quote="STone"]Poswiecilem sie i przeczytalem wszystkie posty. Moje wnioski sa nastepujace.
Dzikus kiedys przeczytalem na pl.rec.rowery ze jestes niezly zjeb, teraz juz wiem ze nie byla to opinia wyssana z palca.[/quote]
stone zgadzam się w 100%. oco wam qrwa chodzi jak niemacie co qrwa ze sobą zrobić to idźcie se pojeździć ,człowiek robi na rowerze to co uważa za stosowne i zamieszcza zdjęcia na pinku bo mu się tak podoba . a wy mistrzunie odrazu musicie go opieprzać za to bo myślicie<jeżeli wogle myślicie> że wasza opinia sie zepsuje hoć sami nie jesteście lepsi on hociarz pokazuje siebie w "akcji" a wy co?? tylko zdjęcia z rowerkami samymi bez właściciela bo mało kto by sie odważył aby pokazac siebie pod czas jakiegoś tricku bo się wstydzi odsyłam do topicu o wizytówkach rowerowych. człowiek się nie wstydzi lubi się lansować bo to ostatnio w modzie <podobnie jak suntor duro ale to juz inna bajka :) >.
Dzikus kiedys przeczytalem na pl.rec.rowery ze jestes niezly zjeb, teraz juz wiem ze nie byla to opinia wyssana z palca.[/quote]
stone zgadzam się w 100%. oco wam qrwa chodzi jak niemacie co qrwa ze sobą zrobić to idźcie se pojeździć ,człowiek robi na rowerze to co uważa za stosowne i zamieszcza zdjęcia na pinku bo mu się tak podoba . a wy mistrzunie odrazu musicie go opieprzać za to bo myślicie<jeżeli wogle myślicie> że wasza opinia sie zepsuje hoć sami nie jesteście lepsi on hociarz pokazuje siebie w "akcji" a wy co?? tylko zdjęcia z rowerkami samymi bez właściciela bo mało kto by sie odważył aby pokazac siebie pod czas jakiegoś tricku bo się wstydzi odsyłam do topicu o wizytówkach rowerowych. człowiek się nie wstydzi lubi się lansować bo to ostatnio w modzie <podobnie jak suntor duro ale to juz inna bajka :) >.
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
zapewne po tym poście zostane opierzony roowno . bo pewnie będzie " a co ty robisz że jesteś taki kozak??"- a ja rosnę i rosnę...<joke> a ja jeżdżę na makrokeshu po wawie i se kondycję wyrabiam a na makrocashu jeżdżę bo niemam narazie kasy na coś lepszego<odsyłam do topicu o konach> i *** wam do tego !!
ale się rymneło:] <lol>
ale się rymneło:] <lol>
czarna sucz :>
" hoć sami nie jesteście lepsi on hociarz pokazuje siebie w "akcji" a wy co?? tylko zdjęcia z rowerkami samymi bez właściciela bo mało kto by sie odważył aby pokazac siebie pod czas jakiegoś tricku bo się wstydzi odsyłam do topicu o wizytówkach rowerowych"
nie mow wy jako wszyscy, ah, jam nie jest wstydliwy! powiadam ci!
hm, i jestem fajny?
"hociarz"
brrrr
hyhy, i wyszło że szaman to baletnica, xprot sie zdenerwował i ma nas w jelitach, erenes zrobił kupe...
dobra, co dalej? jest sens to kontynuować?
nudni jestescie, wiekszosc chyba nie rozumie o co chodzi... no tak...
idzcie pojezdzic na waszych dragach bez trzymanki elo ziom wporzo joł (tm)
nie mow wy jako wszyscy, ah, jam nie jest wstydliwy! powiadam ci!
hm, i jestem fajny?
"hociarz"
brrrr
hyhy, i wyszło że szaman to baletnica, xprot sie zdenerwował i ma nas w jelitach, erenes zrobił kupe...
dobra, co dalej? jest sens to kontynuować?
nudni jestescie, wiekszosc chyba nie rozumie o co chodzi... no tak...
idzcie pojezdzic na waszych dragach bez trzymanki elo ziom wporzo joł (tm)