ramka unibike underground zone one
ramka unibike underground zone one
chciałbym zapytac ludzi ktorzy maja lub posiadali ta ramke jak sie na niej jeździ i czy warto jest ja kupic?
http://www.dh-zone.com/sprzetownia/rece ... pr&SID=662
A czy warto kupić to zależy do zcego. Długi tył = cieżko z manualem i obrotami bo wkońcu limuzyna. Powiedz lepiej ile masz kasy i do czego chcesz rame?
A czy warto kupić to zależy do zcego. Długi tył = cieżko z manualem i obrotami bo wkońcu limuzyna. Powiedz lepiej ile masz kasy i do czego chcesz rame?
-
- Kontakt:
Bombell wierz mi musiałbyś się naprawdę dobrze postarać, żeby underground pod Tobą poległ, skakałem na nim wszelakie głupoty z zamontowanym monsterem i nic.
No chyba, ze ważysz 140kg i styl lądowania to jak nie siadzie będzie git
hehe (joke)
Ma długi ogon więc wszelkie obroty nie bardzo tej ramce odpowiadają.
Ale do manuala bez problemu się ją drze.
Hulera za przeproszeniem ale sam nie wierzyłem, ze jej nie połamałem przy moich niedolotach
(na zawodach opinie te same hehe)
No chyba, ze ważysz 140kg i styl lądowania to jak nie siadzie będzie git

Ma długi ogon więc wszelkie obroty nie bardzo tej ramce odpowiadają.
Ale do manuala bez problemu się ją drze.
Hulera za przeproszeniem ale sam nie wierzyłem, ze jej nie połamałem przy moich niedolotach

Bombell no właśnie i tu dochodzim do meritum
underground genialnie przenosi naprężenia i mimo moich niedolotów (5m lotu i lądowanie między koła) takie coś jakieś 20 razy 
do tego dropowanie itp hehe w skrócie katowanie jak tylko można.
Widać ktoś kto projektował tą ramę albo mial fuxa i mu tak ładnie przeciążenia się rozkładają albo komuś slono zapłacili
Co do a-gang wg mnie ta rama nie ma z a-gangiem nic wspólnego
inna geo zupełnie jest.

do tego dropowanie itp hehe w skrócie katowanie jak tylko można.
Widać ktoś kto projektował tą ramę albo mial fuxa i mu tak ładnie przeciążenia się rozkładają albo komuś slono zapłacili

Co do a-gang wg mnie ta rama nie ma z a-gangiem nic wspólnego

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: