Trupi Forest Krakow gdzie? :P

Jeorge
Kontakt:

Post autor: Jeorge »

war23 to ciekawe, bo gadałem z kilkoma osobami z trupiego m.i. z Wojtasem i nikt Cie nie kojarzy. O składce też nic nie wiedzą... Może nie kojarzą Cie bo jeździmy najczęściej w weekend, wtedy kiedy Ty nie jeździsz.
No RiSk, No FuN
terk
Kontakt:

Post autor: terk »

war23 pisze:w tygodniu to w poniedzialem do 12 i wtorek do 12 bo mam shool na popoludnie
Proponuję test wiarygodności. Zwykle przyjeżdżam do lasu skoro świt, co aktualnie wypada o 6.21 (latem jeździłem od 5.00 :-) Jeśli w najbliższy poniedziałek nie będzie Cię w lesie przed 7.00, przy kolejnej składce zapłacisz z góry za 10 lat ;-)
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

terk wiec jesli war23 przyjedzie to ty zaplac za 10 lat :P
terk
Kontakt:

Post autor: terk »

w takim wypadku Jeorge zapłaci ;-)
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

terk: mecenas ladnie sie zakamuflowales :D musimy kiedys wpasc do was, pzdr
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

war23 pisze:Jeorge ja calkowicie wiem gdzie to jest... jestem tam bardzo częste... w tygodniu to w poniedzialem do 12 i wtorek do 12 bo mam shool na popoludnie... znam tam chyba wszystkich i skladke zaplacilem w tym roku... pozdro
Nie obraź się Kolego ale nikt Cię nie kojarzy więc albo się ujawnij (moze być na moim privie) albo przestan ściemniać.

PS.Tą samą wiadomość wysyłam do war23 na priva.
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

jezu jak mam sie ujawnic... mieszkal na zlocieniu... skladam teraz nowy rower i nie mam jak jeżdzic... http://www.pinkbike.com/photo/2695158/ to jest rower jaki bd mial i link do mojego konta... chlopie cos sie tak przypalil...??? :shock:
Karpiel i Duncon to moje zycie
Jeorge
Kontakt:

Dzisiaj byłem w lesie i było chyba z 8 osób. Nikt nic nie wie o zapłacie za las... Swoja drogą nikt Cie nie kojarzy z osób które dzisiaj były. W takim razie co jest grane? :|
No RiSk, No FuN
war23
Kontakt:

trudno... i tak do lasku przyjade dopiero na wiosne... i mnie to jaks nie opchodzi ze nikt mnie nie zna :wink:
Jeorge
Kontakt:

"znam tam chyba wszystkich i skladke zaplacilem w tym roku..." - nie chce mi sie tego komentować..
No RiSk, No FuN
Sliwekwieliczka
Kontakt:

Post autor: Sliwekwieliczka »

war23 pisaleś że płaciłeś składke a teraz mówisz że nie jeździsz. Tak samo jak napisałeś że znasz prawie wszystkich a ja sam jakoś Cię nie kojarze no cóż skoro jeździsz w Trupim często to wcześniej czy później składka Cię czeka.
war23
Kontakt:

żal mi was... jak mam jeżdzic jak sprzedalem rower i kupilem jackala... MAŁo tego! rower jest calkowicie rozebrany i czeka na części! jeżeli myślicie że przyjade na samej ramce to chyba was coś jeb**** ! jak bd w trupim to latwo mnie rozpoznacie...prawdopodobnie mam jednynego jackala w KRK :!:
ravfr
Kontakt:

war23 nie chodzi o to czy ktoś Cię zna tylko o to , że kłamiesz - składki nie płaciłeś . Jesteś albo bezczelny albo delikatnie mówiac niemądry wypisując bzdety , które są bardzo łatwo weryfikowalne. Nie miej do nikogo pretensji - sam się wpakowałeś w tą sytuację.
Jak złożysz rower , zmądrzejesz i zapłacisz to zapraszamy.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

czytam i się śmieję :)

ktoś może tam wejść kiedy chce i z kim chce, teren otwarty ( las ) i jezdzić kiedy chce :)
macie ogrodzony ten kawałek lasu, istnieje tablica informacyjna ?? macie oznakowane traski ?? jest telefon kontaktowy i regulamin ?? miejsce jest ubezpieczone ?? wejdzie ktoś do lasu i nie zobaczy tablicy !! połamie sie a następnie sie dowie że jest właściciel i wykonawca hopek i dobierze sie do tyłeczka ..

jak nie to o co biega ??
jak ktoś zechce to wejdzie i będzie śmigał....a to czy sie znacie czy nie to inna sprawa...
pamiętam jak kopaliśmy w lesie obok ( lokalesi wiedzą ) i ile czasu tam siedzieliśmy a mimo wszystko nie dało rady poznać wszystkich odwiedzających ten kawałek lasu :) pamiętam też doskonale kto kopał i działał fizycznie a kto tylko wpadał i marudził ...

a tym tematem robicie tylko zbędny szum o okolicy. lepiej wykopać coś dobrego niż tracić czas na klikanie kto kogo zna i ile zapłacił..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

hahaha, nigdy tam nie byłem i się nie wybieram ale podbijam głos Schodka :lol:
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
ravfr
Kontakt:

Schodek pisze:macie ogrodzony ten kawałek lasu, istnieje tablica informacyjna ?? macie oznakowane traski ?? jest telefon kontaktowy i regulamin ?? miejsce jest ubezpieczone ?? wejdzie ktoś do lasu i nie zobaczy tablicy !! połamie sie a następnie sie dowie że jest właściciel i wykonawca hopek i dobierze sie do tyłeczka ..

Schodek daj spokój bo ręce opadają , jakie ubezpieczenie?Trasa w Myślenicach jest ubezpieczona?W domu też masz regulamin?Przecież to tak samo teren prywatny jak kawałek gruntu. Las jest wynajmowany , mam na to papier. Na umowie widnieje wyraźnie , że każdy jezdzi na własne ryzyko , wystarczy? Podpisujesz się znaczy , że się zgadzasz .Mamy prawnika w szeregach i on nie widzi żadnego problemu.
Jak wynajem to i pieniążki bo chyba nie za muszelki , nie?
Przestań mitologizować byłą trase na Qr2nowie , bo nijak się ma do dzisiejszego Trupa - apropos wykopania czegoś dobrego.
Rzeczywiscie zrobił się szum , moja wina , nie zamierzam więc dłuzej ciągnąć tego wątku.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

ravfr trasa w Myślenicach jest zalegalizowaną inwestycją na terenie miasta. Sądzę że jest spora szansa że jest ubezpieczona jako inwestycja miejska. Pamiętam też ile było starań z ubezpieczniem, trasy w warchomli. podobnie ma sie z zawodami gdzie organizator ubezpiecza imprezę. Czy tak jak zawodnik sam sie ubezpiecza.

Chodzi mi raczej czy jest dobrze oznakowany teren w lesie. Tablicami, kartkami czy innym sposobem. Sorewicz ale nie jest to oczywiste że ten kawałek lasu jest prywatny bo jest w kompleksie lasów państwowych.

Ty cały czas myślisz że była jedna trasa w tamtym lesie....a tam było 6 linii i kilkadziesiąt technicznych elementów do zabawy. Widocznie nie zagłębvialiście sie na boki i znasz tylko linię dużych hopek. Był a tam taka linia " sarenka" wydeptana przez zwierzęta która miała minutę płynnej jazdy i masę zabawy w zakrętach. Były też sekcje po bokach gdzie były ciekawe elementy. Szkoda że tyle lat tam chodziłeś ignorując fajną okolicę :) Widziałem was zawsze na jednej linii.

Pozdro i bez cisnień,

PS. znam Twoje podejście do proporcji wybic i lądowań.Jeśli mówimy o czymś dobrym.
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

Panowie, nie doczytalem calego tematu do konca bo jak latwo sie domyslic chodzi jak zawsze o to samo "wiem ale wam nie powiem bo bedziecie tam jezdzic".

Ci co tak bronicie tajemnicy polozenia Trupiego Lasku, jestem prawie pewien ze jezdzicie na lopacie, dualu i innych krakowskich miejscowkach do ktorych powstania/budowy/rozbudowy sie nie przyczyniliscie.

zrobiliscie sobie (w co watpie, pewnie przyszliscie na gotowe) Trupi Lasek to w mysl Waszej zasady jezdzijcie sobie tylko tam.

kazdy ma prawo jezdzic gdzie tylko ma ochote, a placic co najwyzej to mozecie wy, zeby w pysk od kogos nie dostac.
"Skladka" na co idzie? bo chyba nie na ziemie potrzebna do budowy trasy.
psy ogrodnika ;/
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

Panowie, nie doczytalem calego tematu do konca bo jak latwo sie domyslic chodzi jak zawsze o to samo "wiem ale wam nie powiem bo bedziecie tam jezdzic".

Ci co tak bronicie tajemnicy polozenia Trupiego Lasku, jestem prawie pewien ze jezdzicie na lopacie, dualu i innych krakowskich miejscowkach do ktorych powstania/budowy/rozbudowy sie nie przyczyniliscie.

zrobiliscie sobie (w co watpie, pewnie przyszliscie na gotowe) Trupi Lasek to w mysl Waszej zasady jezdzijcie sobie tylko tam.

kazdy ma prawo jezdzic gdzie tylko ma ochote, a placic co najwyzej to mozecie wy, zeby w pysk od kogos nie dostac.
"Skladka" na co idzie? bo chyba nie na ziemie potrzebna do budowy trasy.
psy ogrodnika ;/
ODPOWIEDZ