Trupi Forest Krakow gdzie? :P
Proponuję test wiarygodności. Zwykle przyjeżdżam do lasu skoro świt, co aktualnie wypada o 6.21 (latem jeździłem od 5.00war23 pisze:w tygodniu to w poniedzialem do 12 i wtorek do 12 bo mam shool na popoludnie

-
- Kontakt:
Nie obraź się Kolego ale nikt Cię nie kojarzy więc albo się ujawnij (moze być na moim privie) albo przestan ściemniać.war23 pisze:Jeorge ja calkowicie wiem gdzie to jest... jestem tam bardzo częste... w tygodniu to w poniedzialem do 12 i wtorek do 12 bo mam shool na popoludnie... znam tam chyba wszystkich i skladke zaplacilem w tym roku... pozdro
PS.Tą samą wiadomość wysyłam do war23 na priva.
jezu jak mam sie ujawnic... mieszkal na zlocieniu... skladam teraz nowy rower i nie mam jak jeżdzic... http://www.pinkbike.com/photo/2695158/ to jest rower jaki bd mial i link do mojego konta... chlopie cos sie tak przypalil...??? 

Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt:
żal mi was... jak mam jeżdzic jak sprzedalem rower i kupilem jackala... MAŁo tego! rower jest calkowicie rozebrany i czeka na części! jeżeli myślicie że przyjade na samej ramce to chyba was coś jeb**** ! jak bd w trupim to latwo mnie rozpoznacie...prawdopodobnie mam jednynego jackala w KRK 

Karpiel i Duncon to moje zycie
war23 nie chodzi o to czy ktoś Cię zna tylko o to , że kłamiesz - składki nie płaciłeś . Jesteś albo bezczelny albo delikatnie mówiac niemądry wypisując bzdety , które są bardzo łatwo weryfikowalne. Nie miej do nikogo pretensji - sam się wpakowałeś w tą sytuację.
Jak złożysz rower , zmądrzejesz i zapłacisz to zapraszamy.
Jak złożysz rower , zmądrzejesz i zapłacisz to zapraszamy.
czytam i się śmieję
ktoś może tam wejść kiedy chce i z kim chce, teren otwarty ( las ) i jezdzić kiedy chce
macie ogrodzony ten kawałek lasu, istnieje tablica informacyjna ?? macie oznakowane traski ?? jest telefon kontaktowy i regulamin ?? miejsce jest ubezpieczone ?? wejdzie ktoś do lasu i nie zobaczy tablicy !! połamie sie a następnie sie dowie że jest właściciel i wykonawca hopek i dobierze sie do tyłeczka ..
jak nie to o co biega ??
jak ktoś zechce to wejdzie i będzie śmigał....a to czy sie znacie czy nie to inna sprawa...
pamiętam jak kopaliśmy w lesie obok ( lokalesi wiedzą ) i ile czasu tam siedzieliśmy a mimo wszystko nie dało rady poznać wszystkich odwiedzających ten kawałek lasu
pamiętam też doskonale kto kopał i działał fizycznie a kto tylko wpadał i marudził ...
a tym tematem robicie tylko zbędny szum o okolicy. lepiej wykopać coś dobrego niż tracić czas na klikanie kto kogo zna i ile zapłacił..

ktoś może tam wejść kiedy chce i z kim chce, teren otwarty ( las ) i jezdzić kiedy chce

macie ogrodzony ten kawałek lasu, istnieje tablica informacyjna ?? macie oznakowane traski ?? jest telefon kontaktowy i regulamin ?? miejsce jest ubezpieczone ?? wejdzie ktoś do lasu i nie zobaczy tablicy !! połamie sie a następnie sie dowie że jest właściciel i wykonawca hopek i dobierze sie do tyłeczka ..
jak nie to o co biega ??
jak ktoś zechce to wejdzie i będzie śmigał....a to czy sie znacie czy nie to inna sprawa...
pamiętam jak kopaliśmy w lesie obok ( lokalesi wiedzą ) i ile czasu tam siedzieliśmy a mimo wszystko nie dało rady poznać wszystkich odwiedzających ten kawałek lasu

a tym tematem robicie tylko zbędny szum o okolicy. lepiej wykopać coś dobrego niż tracić czas na klikanie kto kogo zna i ile zapłacił..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek pisze:macie ogrodzony ten kawałek lasu, istnieje tablica informacyjna ?? macie oznakowane traski ?? jest telefon kontaktowy i regulamin ?? miejsce jest ubezpieczone ?? wejdzie ktoś do lasu i nie zobaczy tablicy !! połamie sie a następnie sie dowie że jest właściciel i wykonawca hopek i dobierze sie do tyłeczka ..
Schodek daj spokój bo ręce opadają , jakie ubezpieczenie?Trasa w Myślenicach jest ubezpieczona?W domu też masz regulamin?Przecież to tak samo teren prywatny jak kawałek gruntu. Las jest wynajmowany , mam na to papier. Na umowie widnieje wyraźnie , że każdy jezdzi na własne ryzyko , wystarczy? Podpisujesz się znaczy , że się zgadzasz .Mamy prawnika w szeregach i on nie widzi żadnego problemu.
Jak wynajem to i pieniążki bo chyba nie za muszelki , nie?
Przestań mitologizować byłą trase na Qr2nowie , bo nijak się ma do dzisiejszego Trupa - apropos wykopania czegoś dobrego.
Rzeczywiscie zrobił się szum , moja wina , nie zamierzam więc dłuzej ciągnąć tego wątku.
ravfr trasa w Myślenicach jest zalegalizowaną inwestycją na terenie miasta. Sądzę że jest spora szansa że jest ubezpieczona jako inwestycja miejska. Pamiętam też ile było starań z ubezpieczniem, trasy w warchomli. podobnie ma sie z zawodami gdzie organizator ubezpiecza imprezę. Czy tak jak zawodnik sam sie ubezpiecza.
Chodzi mi raczej czy jest dobrze oznakowany teren w lesie. Tablicami, kartkami czy innym sposobem. Sorewicz ale nie jest to oczywiste że ten kawałek lasu jest prywatny bo jest w kompleksie lasów państwowych.
Ty cały czas myślisz że była jedna trasa w tamtym lesie....a tam było 6 linii i kilkadziesiąt technicznych elementów do zabawy. Widocznie nie zagłębvialiście sie na boki i znasz tylko linię dużych hopek. Był a tam taka linia " sarenka" wydeptana przez zwierzęta która miała minutę płynnej jazdy i masę zabawy w zakrętach. Były też sekcje po bokach gdzie były ciekawe elementy. Szkoda że tyle lat tam chodziłeś ignorując fajną okolicę
Widziałem was zawsze na jednej linii.
Pozdro i bez cisnień,
PS. znam Twoje podejście do proporcji wybic i lądowań.Jeśli mówimy o czymś dobrym.
Chodzi mi raczej czy jest dobrze oznakowany teren w lesie. Tablicami, kartkami czy innym sposobem. Sorewicz ale nie jest to oczywiste że ten kawałek lasu jest prywatny bo jest w kompleksie lasów państwowych.
Ty cały czas myślisz że była jedna trasa w tamtym lesie....a tam było 6 linii i kilkadziesiąt technicznych elementów do zabawy. Widocznie nie zagłębvialiście sie na boki i znasz tylko linię dużych hopek. Był a tam taka linia " sarenka" wydeptana przez zwierzęta która miała minutę płynnej jazdy i masę zabawy w zakrętach. Były też sekcje po bokach gdzie były ciekawe elementy. Szkoda że tyle lat tam chodziłeś ignorując fajną okolicę

Pozdro i bez cisnień,
PS. znam Twoje podejście do proporcji wybic i lądowań.Jeśli mówimy o czymś dobrym.
http://www.gravitycamp.pl
Panowie, nie doczytalem calego tematu do konca bo jak latwo sie domyslic chodzi jak zawsze o to samo "wiem ale wam nie powiem bo bedziecie tam jezdzic".
Ci co tak bronicie tajemnicy polozenia Trupiego Lasku, jestem prawie pewien ze jezdzicie na lopacie, dualu i innych krakowskich miejscowkach do ktorych powstania/budowy/rozbudowy sie nie przyczyniliscie.
zrobiliscie sobie (w co watpie, pewnie przyszliscie na gotowe) Trupi Lasek to w mysl Waszej zasady jezdzijcie sobie tylko tam.
kazdy ma prawo jezdzic gdzie tylko ma ochote, a placic co najwyzej to mozecie wy, zeby w pysk od kogos nie dostac.
"Skladka" na co idzie? bo chyba nie na ziemie potrzebna do budowy trasy.
psy ogrodnika ;/
Ci co tak bronicie tajemnicy polozenia Trupiego Lasku, jestem prawie pewien ze jezdzicie na lopacie, dualu i innych krakowskich miejscowkach do ktorych powstania/budowy/rozbudowy sie nie przyczyniliscie.
zrobiliscie sobie (w co watpie, pewnie przyszliscie na gotowe) Trupi Lasek to w mysl Waszej zasady jezdzijcie sobie tylko tam.
kazdy ma prawo jezdzic gdzie tylko ma ochote, a placic co najwyzej to mozecie wy, zeby w pysk od kogos nie dostac.
psy ogrodnika ;/
Panowie, nie doczytalem calego tematu do konca bo jak latwo sie domyslic chodzi jak zawsze o to samo "wiem ale wam nie powiem bo bedziecie tam jezdzic".
psy ogrodnika ;/
psy ogrodnika ;/