oto co napisał:
29 października zamówiłem sobie tam rękawiczki na chłodniejsze dni - 661 stormy, jest 15 listopada, a ja dalej ich nie mam. Dlaczego?
Są 2 modele tych rękawiczek, droższe storm i tańsze storm watch, zamówiłem te droższe, a po paru dniach przychodzi paczka, tylko, że w środku model tańszy, może sprzedawca się po prostu pomylił. dzwonie, a gość mówi, że tak faktycznie wie o tym, ale nie było takich jak chciałem to wysłał te, tłumaczył się, że to nie on, że jego kolega nie wiedział co zrobić pod jego rzekomą nieobecność i jak nie było tamtych to wysłał te

podsumowując, interesy z nimi to strata czasu, teraz to już chyba na nartach sobie w tych rękawiczkach pojeżdże...
jeszcze takiego czegoś to nie miałem, nawet jak coś było nie tak to sprzedawca dzwonił i jakoś wyjaśnialiśmy, a tu się chyba im role pomyliły, bo to oni się nie wywiązali, a ja mam to wyjaśniać. straciłem 2 tygodnie, przez błąd jakim jest ten sklep.
strona tego pseudo sklepu:
http://www.dobrerowery.com/ (MK Bike)
dodam jeszcze tylko ze swojej strony, że ja również zamówiłem tam kiedyś opony, śpieszyło mi się, a facet dopiero po tygodniu pofatygował się napisać, że ich nie mają