Dwie komY która lepsza????
ps. ostatnie - do osoby spod nicka rufusa : mowisz ze pedaly sa ok a teraz ze ich nie widziales ich w akcji ale fajnie sie nogi trzymaja...
i kto tu jest wiarygodny?!
fakt, rama jest solidna, ale kiepskie katy, stery nie pierwszej klasy ale daja rade, korby ok husslfelty rulez.
a co do bika za 3 tysie completnego?? nie znam takiego co by podpasowal lepiej niz skladany. ze skladanego wieksza frajda i wogole :P
a podziekuj koledze spod nicku rufusa za rozpoczecie tej jakze kultularnej dyskusji o wadach i zaletach tego rowerka.
---
powracajcjac do gotowych set upow to agang jest fajny, ale on moze byc drozszy niz 3000 nawet po sezonie. ale i tak wlasny fajniejszy ;)
i kto tu jest wiarygodny?!
fakt, rama jest solidna, ale kiepskie katy, stery nie pierwszej klasy ale daja rade, korby ok husslfelty rulez.
a co do bika za 3 tysie completnego?? nie znam takiego co by podpasowal lepiej niz skladany. ze skladanego wieksza frajda i wogole :P
a podziekuj koledze spod nicku rufusa za rozpoczecie tej jakze kultularnej dyskusji o wadach i zaletach tego rowerka.
---
powracajcjac do gotowych set upow to agang jest fajny, ale on moze byc drozszy niz 3000 nawet po sezonie. ale i tak wlasny fajniejszy ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
sorry nie porownasz ramy pointa z kona. wiem ze moze kona jest przereklamowana ale jeka by nie była 100 razy bym wolał stuffa niz draga czy pointa
od razu mowie ze nie zadnym jebbanym fanem kony który jara sie z nia po filmach nwd czy samym napisem kona...
ale jednak szdze ze maja warunki do zrobienia dobrej ramy niz point
a geomertia nie swiadczy o jakosci ramy głowo
od razu mowie ze nie zadnym jebbanym fanem kony który jara sie z nia po filmach nwd czy samym napisem kona...
ale jednak szdze ze maja warunki do zrobienia dobrej ramy niz point
a geomertia nie swiadczy o jakosci ramy głowo
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
dragi i pointy sie nie sypia, kony tez sie nie sypia. kazda rama pojdzie kona fakt moze troszke wiecej wytrzymac niz drag. tyle ze geo dla mnie bardziej wazne jest... zwlaszcza ze jezdze na poincie pol roku i nic mu nie jest.
a co do zmiany ramy z kony na draga popytaj wlasnie rufusa co takiej zmiany dokonal, i jego pytaj sie o argumenty co to za tym przemawiaja. :) ja kony nie mam osobiscie, a po pol roku doswiadczen z roznymi jej modelami chyba bym nie chcial
a co do zmiany ramy z kony na draga popytaj wlasnie rufusa co takiej zmiany dokonal, i jego pytaj sie o argumenty co to za tym przemawiaja. :) ja kony nie mam osobiscie, a po pol roku doswiadczen z roznymi jej modelami chyba bym nie chcial
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
kurde msyłem ze to sa te same pedały jak te w konie sorry przynałem sie do bledu(ty chyab tego nie potrafisz) ale wiem ze w stufie sa niezłe
a co myslisz ze w katologu sa inne czesci niz te naprawde w rowerze?
ja wole sam skladac rower ale wychodzi to drozej
podziekuje rufusowi
wiesz co pisz sobie co chcesz koncu masz 2 tys postow wiec na pewno jestes madrzejszy
ja sie nie uwzam za czepialskiego jak to ładnie ująłęś a poza tym ch mnie to co o mnie sadzisz
mam tylko nadzieje ze nie bede mal przyjemnsci widziec CIe osobiscie
narazie
a co myslisz ze w katologu sa inne czesci niz te naprawde w rowerze?
ja wole sam skladac rower ale wychodzi to drozej
podziekuje rufusowi
wiesz co pisz sobie co chcesz koncu masz 2 tys postow wiec na pewno jestes madrzejszy
ja sie nie uwzam za czepialskiego jak to ładnie ująłęś a poza tym ch mnie to co o mnie sadzisz
mam tylko nadzieje ze nie bede mal przyjemnsci widziec CIe osobiscie
narazie
-
- Kontakt:
widisz w konie nie lubisz geomterii co nie znaczy ze jest do duupy
wiem co zrobił rufus byłem przy tam jak zamawiał draaga a teraz skadam z nim rower wiec wiem o co z tym sadzi
głwonie tez mu chodziło o geo
wiec tu musze do znudzenia powtórzyc kwestia gustu...
moze autorowi tego posta bardzie spodoba sie kona niz point?
wiem co zrobił rufus byłem przy tam jak zamawiał draaga a teraz skadam z nim rower wiec wiem o co z tym sadzi
głwonie tez mu chodziło o geo
wiec tu musze do znudzenia powtórzyc kwestia gustu...
moze autorowi tego posta bardzie spodoba sie kona niz point?
przyznalbym sie do bledu gdybym takowy popelnil czego nie widze, wyrazilem swoje zdanie na temat tego roweru i tego z czego jest zrobiony. jedyne do czego sie przyznaje to moze byc ono lekko subiektywne (nie we wszystkim mozna byc obiektywnym zwlaszcza w ocenie bika)
nie sadze zeby skladanie rowerka wychodzilo drozej ;) zwalszcza ze za ta sama cene mozna miec bika lepszego ^^ no chyba ze ktos koniecznie musi miec napis KONA na rowerze to inna sprawa (nie jest to wytyk do kogos tylko ogolnikowe stwierdzenie)
dobrze ze sie przyznales do bledu, ale mi wytykasz brak obeznania w temacie??
a to ze w katalogu sa inne czesci niz w biku to mozna sie przekonac na postawie prostej sprawy : gripow. w roznych sklepach z innymi sa sprzedawane a w katalogu sa z jednymi.
nie uwazam zeby to ile mam postow mialo jakiekolwiek znaczenie w tym ze jestem madry lub taki nie jestem. a odpowiadam gwaltownie poniewaz to ty wyskoczyles pierwszy do mnie z przeklenstwami, miast milej, kuluralnej polemiki.
moze to z toba jest cos nie tak a nie ze mna?? patrz wyzej : z dualboym wymienilem na spokojnie uwagi, bez klocenia sie i jest spoko wszyscy sa zadowoleni a ty wchodzisz i robisz tu wies!
bye i do nie zobaczenia. pozdrawiam
nie sadze zeby skladanie rowerka wychodzilo drozej ;) zwalszcza ze za ta sama cene mozna miec bika lepszego ^^ no chyba ze ktos koniecznie musi miec napis KONA na rowerze to inna sprawa (nie jest to wytyk do kogos tylko ogolnikowe stwierdzenie)
dobrze ze sie przyznales do bledu, ale mi wytykasz brak obeznania w temacie??
a to ze w katalogu sa inne czesci niz w biku to mozna sie przekonac na postawie prostej sprawy : gripow. w roznych sklepach z innymi sa sprzedawane a w katalogu sa z jednymi.
nie uwazam zeby to ile mam postow mialo jakiekolwiek znaczenie w tym ze jestem madry lub taki nie jestem. a odpowiadam gwaltownie poniewaz to ty wyskoczyles pierwszy do mnie z przeklenstwami, miast milej, kuluralnej polemiki.
moze to z toba jest cos nie tak a nie ze mna?? patrz wyzej : z dualboym wymienilem na spokojnie uwagi, bez klocenia sie i jest spoko wszyscy sa zadowoleni a ty wchodzisz i robisz tu wies!
bye i do nie zobaczenia. pozdrawiam
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
A może A-Gang P.M. ?
http://www.author.pl/okwww_rowery/okwww_bmx/agangpm.htm
http://www.author.pl/okwww_rowery/okwww_bmx/agangpm.htm
-
- Kontakt:
Tu RUFUS :]
No wiec, opony factory dh sa naprawde swietnymi gumami. Nie narzekaj ze sie sciaraja! One sa na teren wiec sie nie czepiaj iz sie setra na streecie. Dzieki swojej miekkosci maja niesamowita trakcje! Poza tym do dualu 2.1 sa idealne!! Male opory toczenia i dobra juz przyczepnosc.
Ramy kony nie maja za dlugiego trojkata, a raczej zjebane katy. 425 (tyle chyba ma... a moze sie myle?) to klasyczna dualowa dlugosc. Skrocenie o np 5 mm poprawilo by moze wlasciwosci jezdne ramy ale geometria nadal bylaby kaszana.
A że za 3 tys mozna zlozyc lepszy rower - wiadome chyba.
Z tulejami zaiste lipa jak diabli.
Milej gadki :)
No wiec, opony factory dh sa naprawde swietnymi gumami. Nie narzekaj ze sie sciaraja! One sa na teren wiec sie nie czepiaj iz sie setra na streecie. Dzieki swojej miekkosci maja niesamowita trakcje! Poza tym do dualu 2.1 sa idealne!! Male opory toczenia i dobra juz przyczepnosc.
Ramy kony nie maja za dlugiego trojkata, a raczej zjebane katy. 425 (tyle chyba ma... a moze sie myle?) to klasyczna dualowa dlugosc. Skrocenie o np 5 mm poprawilo by moze wlasciwosci jezdne ramy ale geometria nadal bylaby kaszana.
A że za 3 tys mozna zlozyc lepszy rower - wiadome chyba.
Z tulejami zaiste lipa jak diabli.
Milej gadki :)
tozto napisalem ze opny tiogi safajne, tylko sie szybko scieraja ;) dlatego az tak bardzo przy czepianiu sie tych opon nie ustaje, przyznaje kwestia gustu, pasi??
milej nocy ja juz spadam, jak ktos ma pytania sugestie itp niech wali, a bluzgi prosze kierowac na prvia
dobranoc
milej nocy ja juz spadam, jak ktos ma pytania sugestie itp niech wali, a bluzgi prosze kierowac na prvia
dobranoc
www.bikeaction.pl
co do judy tt... widzialem zeszloroczny, widzialem tegoroczny. zeszlorocznyjeszcze jak cie moge, ciezki, pancerny, ale ten z tego roku sie rozpada po chwili :| po paru skokach u kumpla przesal! dzialac prawie wogole.
dlatego zostaje przy duro bo w sumie w cenie do 500 zl nie ma nic lepszego (hmm zalezy jak dla kogo... ja myslalbym nad sztywnym :) )
dlatego zostaje przy duro bo w sumie w cenie do 500 zl nie ma nic lepszego (hmm zalezy jak dla kogo... ja myslalbym nad sztywnym :) )
www.bikeaction.pl
Polecam siebie :) Zostanie ci kasy na reszte komponentow a te co sa niesa w cale takie zle. Moge na zyczenie calego rozlozyc i se go zlozysz w domu i tez jakas przyjemnosc bedziesz mial ;D
pzdr..
ps. http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=30214376
pzdr..
ps. http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=30214376
sprzedam: http://allegro.pl/show_item.php?item=32863340
ja się zgadzam w zupełności z cszyvym ,scrapa niegdy bym se nie kupił dla tego też poszedłem za jego radą i postanowiłem zbierać po częściach i juz mam prawie uzbierane na ramkę <destroyer-jump>. tyler kupuj po części i jak chcesz tańszą wersje składaka zgłoś się do mnie na gg to ci podam pełny przepis na dobry rower w granicach 2600 zamiast kupować scrapa zaoszczędzisz i se dozbierasz np 200 zł i mash fullface`a. that`s all.
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249