w google wpisz albo w szukajke.. chyba te same firmy co robia anody na golenie to tez by zrobily (tak mi sie wydaje)..
btw po co Ci anodowac pokretlo??
poszukaj na googlach, pewnie grosze to będzie kosztować.
ew. rozejrzyj się po znajomych z techników, politechnik, zakładów w których obrabia się metale... Nawet jak nikt nie będzie miał z tym styczności, to może znajdzie się jakiś kolega kolegi :]
No wlasnie szukalem zakladow w okolicy i problem polega na tym ze wszystkie firmy anoduja albo tylko wieksze powierzchnie lub nie maja niebieskiej anody...
mrutbdg najpierw się anoduje, poźniej barwnikiem nadaje kolor, a później uszczelnia, tak więc nie mają barwnika.
Poza tym nie wiem czy jakaś firma podejmie sie czegoś takiego, bo zazwyczaj minimalne zamówienia to za około 40zł. Najlepiej po znajmych pochodzić i popytać. Ewentualnie jakaś polibuda.
Procesu nie znam bo w ogole chemi od 2 lat juz nie mam i mnie nie interesuje. Wlasnie problem polega na tym ze bym chcial sobie poanodowac bo malowanie srednio bedzie wygladalo. Znajomych sie juz pytalem bede musial poszukac kogos z chemi z okolic w takim razie.