Pawel-EBZ i Spaced to oficjalnie przepraszam,bo jestem przyzwyczajony,że w naszym pięknym kraju płacę średnio 20- 40% za prawie wszystko,więc te ceny były dla mnie z kosmosu. To nie będzie zalanie przez Commencal ,tylko potop Choć nadal nie rozumiem skąd takie duże różnice cenowe.
nopain... przyjmuję przeprosiny. Czytaj newsy na portalu to w przyszłym tygodniu dowiesz się wiecej szczegółów...
Przy okazji sprostowanie. Damper użyty w Supreme DH to będzie Marzocchi Roco R w/piggyback a nie jak podany wczesniej Fox DHX 5. Za pomyłkę przepraszamy.
CODZIENNIE NEWSY SPRZĘTOWE
http://e-bikerzone.com
największy katalog sprzętu rowerowego
E tam. Tez rocco nie lubie ale zawsze mozna wysłać do pusha albo na cos innego zmienic(elka mnie korci ). Jak cena jest taka to i z pushem tanio wychodzi Czekam az w pełni oficialne info bedzie bo jesli to taki setup jak w innych krajach ramki schodza i cena zostanie taka to okazja jakich mało.
dhcyc > nie ma się oszukiwać, nie dostaniesz takiej samej ramy jak zawodnicza.
mnie nie chodizło o nabycie identycznego sprzętu na którym jezdzą Athertonowie, bo głupi nie jestem ze tak myśleć, tlyko o sam fakt że to Commencal, a już sama nazwa chyba mówi że zajebiste i ogarnie
Pawel-EBZ
ale ja nie kwestionuje tego ze dałes newsa zaraz jak sie dowiedziales.Ja tylko chcialem powiedziec ze wiedzialem wczesniej ze takie cos bedzie.
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
No więc sprawa wygląda tak:
Jestem pracownikiem Stacji Rower w Bielsku-Białej,niedawno wizytę w naszej firmie złożyli przedstawiciele firmy Commencal i dostaliśmy dystrybucję tych rowerów na Polskę.Ceny prawdopodobnie będą identyczne jak na blogu:dhsanta.Także szykuje się dosyć spora konkurencja wśród dystrybutorów ram zajazdowych.Wszystko będzie dostępne ok stycznia/lutego roku 2009.
Artur ja tam jeszcze pusha rozważam. Na RM i na commencal owners club o tym poczytalem i podobno ten lepszy z 2 tuningów cuda czyni (zreszta nic dziwnego jak zmieniaja praktycznie wszystko i zwiekszaja przepływ oleju)
Panowie troche cierpliwości. Pojawił się news i wyjdzie z niego wydarzenie, ale na to potrzeba trochę czasu. Nie od razu Rzym zbudowano ! Jest oficjalna informacja, ze firma zaistnieje w PL i cieszmy sie tym, a nie od razu stawiacie tezy, ze nic nie wiadomo i was okłamują. Rozwinie się z czasem i na pewno w tygodniu pojawią sie nowe informacje.
Co do cen to nie dziwcie sie ! Serio będą takie. Ma być po prostu mega tanio i już !
No więc wszystko jasne. Mam juz u siebie na dysku wszystkie ceny Commencala.
Jesli chodzi o ramke Supreme DH to końcowa konfiguracja wygląda następująco:
-sztyca Thomson
- piasta Ringle 12x150
- napinacz E13
- damper Roco WC
Wiecej szczegółów umieszczę na stronie portalu popoludniu.