NSX STREETLEGAL's PHOTOS

Fabik_24
Kontakt:

Post autor: Fabik_24 »

a jak sobie ladnie linek/kabelkow nie potraficie ulozyc to sie wam placza..... nie potraficie sobie z tym poradzic to sobie bmxa z rotorem kupcie.... z wasza mentalnoscia to niedlugo bez opom bedziemy smigac.... "bo duze opory toczenia powoduja" i "zwalniaja"

jak kupicie sobie motor to tez heble zdejmiecie?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=281972
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

breakeless jeździłem z zyciu godzine wracajać do domu po tym jak po glebie jak klamki mi pekły. Normalnie jeździłęm rok z samaym przednim. Mało trików na tylnim (nic nie umiem). Sam przedni dobrze zwalnia, ale nie tak jak 2. Mi wystarczy po hamuje wczesniej przed czerwonym i pasami dla pieszych. Dystans. A do sprzetu mam dystans. Wiem że ma pewne granice, limity i że wszystko peka. Dlatego nie skacze ostatnio dużych rzeczy. Szkoda połamać korby 3pcs na głupich dropach z 2m na płaskie. Skoczysz 5 razy i główka jajowata? hardcore? raczej masochizm sprzętowy.

ja mimo to dalej uciekam na manualu katapultujac sie. Przy 50 nie robiłem, ale przy 35 zeskakuje i robie 3 metrowe kroki jak po księzycu :) Jak sie uda to po takich krokach wskakuje na rower od razu.

Co do manuala nie umiem wcale dobrze, i każdy kto ma hamulec mnie rozbija. Po prostu przyznaje sie publicznie: nie umiem używać hamulca. Zawsze miałem obrecze pogiete i manual na obreczy obierajacej i szapriacej przy zaciskaniu szczeki.klamki nie byłby zbyt przyjemny i mozliwy.
dupa.
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

a to cos sie moze stac z korbą 3 pc po zkokach z 2 m na płaskie??
erenes
Kontakt:

wszystko może peknąc nawet przy zjeżdzaniu z krawęznika. Pekła mi tak kiedyś ośkorb 3pcs. zmęczenie materiału, spowodowane wczesniejszym intensywnym używtkowaniem. Gleby tez pozostawiaja blizny w sprzecie, często zupełnie niewidoczne. WSZYSTKO pęka.
dupa.
Fabik_24
Kontakt:

Post autor: Fabik_24 »

heheh... ja to nie lubie zeskakkiwac z bika bo nogi bola.:D Sam jezdze tylko z tylem, jest to mniej efektywny hamulec, ale mam zaufanie do niego, i ni boje sie ze walne na plecy.. a drugi hamulec kupuje od razu jak tylko zkoluje kase...

Wiesz erenes gdzie w warszawie moglbym przespawac piwoty od tylnego hamulca? ...tak zeby zalozyc vki? Wiem ze ty w swoim widelcu od bruisera tak zrobiles....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=281972
erenes
Kontakt:

ale jaka masz ramkę? alu? nie wiem czy alu sie uda i czy sie będzie trzymało. Ogólnie nie lubie alu, peka, bo spawaniu wymaga czekanai lub utwardzania, spawanie niewiele daje. Tak mi sie wydaje. Stal za to kazdy dziadek dobrze pospawa.
dupa.
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

spawac alu przyjebana opcja
erenes
Kontakt:

złozony w środku nocu, testowany do świtu. Kilka fotek, zapraszam:

http://www.astercity.net/~erenes/street ... legal.html

RIDE!
dupa.
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

[quote="Fabik_24"]a jak sobie ladnie linek/kabelkow nie potraficie ulozyc to sie wam placza..... nie potraficie sobie z tym poradzic to sobie bmxa z rotorem kupcie.... z wasza mentalnoscia to niedlugo bez opom bedziemy smigac.... "bo duze opory toczenia powoduja" i "zwalniaja"

jak kupicie sobie motor to tez heble zdejmiecie?[/quote]

motorem nie jezdze po skateparku.... no ale w lansowej Stolicy(tm) wszystko mozliwe. Powiem Ci tylko tyle ze przypierdalasz sie do szczegolow, po co w skateparku hamulce? abu?360tt?grindy jakies? no po co ? ///

A RNS musze Cie zmartwic: na zdjeciu masz za krotka baze kol, z piastami lekko sie rozfalczy i bedzie dlugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. pozdr. poziom

dla zainteresowanych: norco street na 2005

http://www.alwaysmad.com/forum/files/604416rey.jpg

juz widze ma kolejna rame:)

Nie chce ktos ramy 24 Bicycles Le toy 4? 2 tyg uzywana , jak nowa
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
[t][o][m]
Kontakt:

Post autor: [t][o][m] »

erenes lub jakikolwiek inny posiadacz - jaka wyskosc ma ta kierownica NSX'a?
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

no fabik zes odbytu dal ;-))) joke :)

brakeless jezdzilem jakies pol roku... dopiero niedawno xalozylem hebla... abubaca brakeless to nie problem, wskakujesz i od razu sie odbijasz. fufanu brakeless nie umiem, bo na fufanu trzxa ustac dluzej a to juz problem bez hebla...

teraz jezdze z samyum tylnym patrz podpis i barspinow.... nie umiem :D:D:D wlasnie kcem sie tego nauczyc ale mnie to nie podnieca, czekam na nowa piaste... dziwne... abubaca i inne rzeczy robie, ale barspina za chojaa... oczywiscie barspin z bunego mi chodzi... ;-( mam jakiegos takiego styka dziwnego, ale trudno... trza sie bedzie uczyc...

ja tez robie manuala bez hebla, witak erenes w klubie :) tez zeskakuje, z heblem robie go do waoli, ale bez to wiekszy problem, mimo to starcxzy zeby przejechac murek na m=bunny rto manual... ale wal jest kiedy potem ci przod pojdzie za wczesniej w dol ;( trudno :) przy duzym speedzie zeskok z manuala to nie problm tak samo, przypuszczam ze nawet przy 60 km/h bys zeskoczyl zrobil ogromny skok i wskoczyl na rower z powrotem, ja to robie ok. 30 km/h i to nie problem.. .no... ide kibelek posprzatac bo sie boje ze mnie bakterie pogryza =))))))))))))
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
[t][o][m]
Kontakt:

Post autor: [t][o][m] »

Wysoka cholera, chyba musze poszukac czegos nizszego... tylko kur*a czego?!!
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

o qrde hehehehe ale patent z tą rurką hehehehe.... a kierownice niezle skróciłes...
erenes
Kontakt:

bontager xxx crowbar ?
funn kilobar ?
dupa.
Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

a ja was kuzwa przebije i powiem ze da bomb cr8 jest najlepszy ^^
i mi zaden nie podskoczy bo wg. mnie jest najlepszy ^^
pozdro.
PS:zycze wszystkim milego przekomarzania sie ^^
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

MMMMMMIIIIIIIIOOOOOOOODDDDDDDZZZZZZIIIIIIIIOOOOOOOO

fajny patencik z tą rurką, teraz to się chyba pancerz nie przetrze?

ale jednego nie mogę zrozumieć:

zajebali ci rower i złożyłeś nowy w ....nie wiem 2 miesiące, a ja ##$%^&#@^%& składałem swojego 5, tego nie mogę po prostu zrozumieć :-)

napisz jak tam hookwormsy się sprawują.

no to dzida w miasto
m4kar0n
Kontakt:

Post autor: m4kar0n »

kuuuuuuuuuuuuurna ;p taki rower jak ma RNS w tym stanie to jest moje marzenie :D dasz mi sie przejechac jak bede w wawce :P ??
GG:3376530
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

zebys skroil mu NSa?
ODPOWIEDZ