Sheeshka... Help
Sheeshka... Help
Ej czym moge uszczelnić sheeshke... Sylikon mi się nada? Czy się zatruje, jak nie to co?
Vermin, Baca.
-
- Kontakt:
Vermin tak jak keeper1121 pisze. Jesli ci nic nie pekło to nie ma co sie z sylikonem bawic. Przepuszczanie jest normalne. Jak dymu masz za mało to przepchaj cybuch, umyj węża (bez skojazen...) , dopilnuj zeby sie nie przypalał tytoń i dostosuj poziom wody (ani za duzo ani za mało). Pomagaja tez bardzo kokosowe wegielki (sa na allegro), które daja duzo wiecej dymu, który dodatkowo jest czystszy i nie wali tak benzyna czy innym łatwopalnym syfem, którym te zwykle nasączono. Jedyna ich wada jest to, ze trzeba je na kuchence rozpalac bo od zapalniczki raczej sie nie da.
-
- Kontakt:
Spaced źle przeczytałem
jeśli rozpalasz nad kuchenką to masz jakiś ciulaty węgielek ;pp
normalny się chwyta przy 'pierwszym stykiem' z płomieniem
i się sam 'opala', żadne kokosowe węgielki
kupiłem normalny brykiecik do grilla bo jest nawet lepszy od takich zalecanych
na allegro, a w dodatku tańszy
\
wiem bo pale szisze od dłuższego czasu ...
jeśli rozpalasz nad kuchenką to masz jakiś ciulaty węgielek ;pp
normalny się chwyta przy 'pierwszym stykiem' z płomieniem
i się sam 'opala', żadne kokosowe węgielki
kupiłem normalny brykiecik do grilla bo jest nawet lepszy od takich zalecanych
na allegro, a w dodatku tańszy

wiem bo pale szisze od dłuższego czasu ...
[s] http://www.pinkbike.com/buysell/515867/
keeper1121 własnie zwykly wegielek jest ciulowy bo daje słaby dym, brudny dym i jest nasaczany jakims łatwopalnym gównem. Dym masz nawet duzo czystszy od brykietu, który tez sprawdzalem.
No chyba, ze lubisz smak nafty w ustach. Na prawde spróbuj kokosa to juz nie bedziesz chciec wracac.
I nie liczy sie długosc palenia sheeshy tylko ile rozwiazan sprawdzales
No chyba, ze lubisz smak nafty w ustach. Na prawde spróbuj kokosa to juz nie bedziesz chciec wracac.
I nie liczy sie długosc palenia sheeshy tylko ile rozwiazan sprawdzales

Ej po pierwsze to moja trzecia faja i mam z nimi do czynienia przynajmniej raz w tygodniu od trzech lat więc umiem rozpalać. Tą kupiłem z egiptu i wygląda tak: http://img.alibaba.com/photo/11196988/R ... heesha.jpg
Przeciek jest między dzbanem a korpusem. Żeby nalać wody Ookręca się 10 cm nad przeciekiem, on nie jest mały raczej :/
Pozdr :p
Przeciek jest między dzbanem a korpusem. Żeby nalać wody Ookręca się 10 cm nad przeciekiem, on nie jest mały raczej :/
Pozdr :p
Vermin, Baca.
-
- Kontakt: