e13 STS i Cocker

Prenrzyk
Kontakt:

e13 STS i Cocker

Post autor: Prenrzyk »

Elo Elo

Mam taki problem.
Posiadam ramke taka jak w temacie, kupilem sobie napinacz e13 STS pod ISCG.

Problem sie zaczyna od tego, ze nie da się ustawić napinacz tak jak w instrukcji czyli, prowadnica ma byc na 12h.

Jest przesuniete bo otwory tak pasuja tylko;/

Następny problem jest taki ze nie dając zadniej podkladki pod napinacz nie mozna przykrecic go poniewaz haczy on o rame.
Jesli dam podkladke to jakos to działa...

Ma ktoś cockera i napinacz ten i "bawił sie z tym już kiedyś" ???
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

ciesz sie że wogóle możesz go włożyć, do Cocka to dopiero kombinowałem z naminaczem pod iscg, dobrze że była przejściówka....olej instrukcje, ustaw tak żeby działał, no chyba że tez się nie da
http://dhcyc.pinkbike.com
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

ja tez w cocku sie troche nakombinowalem zeby napinacz pod ISCG zalozyc..oczywiscie mialem adapter bo w cocku nie ma ISCG.... ale jakos zalozylem... pozatym..jesli ci otwory w napinaczu nie pasuja tak zeby ustawic go dobrze to zawsze mozesz troszke podpilowac, wydłużyć te orginalne otwory...zeby miec wiekszy zakres regulacji..tylko nie wypiluj tego dookola :P
ja mam teraz Banshe z mocowaniem ISCG i napinacz kopie E13 czyli w sumie bardzo podobne (wiem nie porownywac gowna do miodu) ale zasada dzialania jest podobna... i tez musialem lekko przypilowac sobie te mocowania....i teraz lancuch mi nie spada nic sie nie dzieje...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Prenrzyk
Kontakt:

XXX

Ohoho ;P

Nie rozpedzaj sie tak :P

Kurde moze zaloze adapter i tyle :P nie chce mi sie jakos pilowac nowego napinacza ;/
barimb
Kontakt:

Post autor: barimb »

podepne sie tu bo tez mam problem z napinaczem. mianowicie posiadam aktualnie korbe race face evolve dh x-type napinacz bop rock i rame duncon cocker. zamontowałem napinacz i jest taka sytuacja ze dolna prowadnica jest za daleko zebatki.
nie wiem jak z tego wybrnac teraz. wiecie moze o co tutaj chodzi?
http://www.pinkbike.com/photo/2700499/
bamix71
Kontakt:

Post autor: bamix71 »

Prenrzyk...z jakiego miasta jesteś :?: załóż ten adapter...po co się męczyć???miałem ten sam problem...ale adapter pomógł :mrgreen:
Radix
Prenrzyk
Kontakt:

3miasto :)

założylem, ale teraz mi korba o napinacz ociera....
ODPOWIEDZ