Tak jak w temacie, w konie stinky 2006 nie mogę odkręcić wahacza....;/ chodzi mi o miejsce które znajduje sie niedaleko korby, niby jest na imbuls ale nie chce iść;/ moze jednak inny klucz? jesli ktoś z tym robił albo wie niech pomoże, dzieki
Nie wiem czy w modelu 06 jest tak samo, ale w 04 jak juz odkreci sie ta mniejsza srube mocujaca wahacz, to nic nie da krecenie z drugiej strony po to jest po prostu tuleja, ktora nalezy wybic. Np. uzywajac tej wykreconej wczesniej srubki. Wkrecasz powiedzmy do polowy i walisz mlotkiem przez jakies drewienko.
No to trzeba bedzie walić mocniej:D Radosqr chyba właśnie jest tak jak mówisz... a jak ją wbić spowrotem później?? może lepiej zanieść to do serwisu?? nie chce nic spier******** odkecajac go:p
no i masz! odkeciłem tą mniejszą srubę i została z drugiej strony na imbuls, kręce ją imbulsem i widać jak się kręci cała w srodku, nie ma hu** żeby coś popuściło...:/
No i nie pusci, wlasnie o tym mowilem. Teraz lekko wkrecasz ta mniejsza spowrotem, stukasz w nia mlotkiem przez drewienko i ta wieksza wychodzi z drugiej strony.Nie wykreca sie jej, tylko wybija. Mozliwe, ze trzeba bedzie dosc solidnie przyp.... uderzyc;-)