Problem polega na tym że z powodu ograniczonych funduszy mogę zmienić jedną z wyżej wymienionych rzeczy (wolał bym dwie no ale :p). Mam Signa Ds i duro... W związku z planami na przyszły sezon mam dylemat czy najpierw zmienić amortyzator na Marzocchi Drop off triple a potem kupić FR2, czy odwrotnie. Duro i FR2 nie bardzo mi się widzi natomiast nie wiem czy Marzocchi w Signie nie będzie katować ramy. Co zmienić pierwsze??? HELP!
Hmm... Wiesz co ja bym zrobił... Jeżeli reszte części masz dobrą oczywiście... To zmienił bym oba w tym samym czasie... Ale czemu FR2 do FR??? Chyba zacznij od amorka jeśli już...
Pozdr ;p
No kasa to tak ok 500-600 zeta. A drop offa bede miał taniej po znajomości niż chodzi na rynku. W sumie to rower nie wiem pod co ma być, bo czasem pojedzie się na DH a innym razem na jakieś chopy ...
za 500-600zl to bym szukal czegos pokroju Juniora, Drop Offa Triple, moze Boxxer jakis starszy...
za 600zl spokojnie da sie kupic Juniora 2003r nie zakatowanego...
moze nawet nowszego znajdziesz...teraz swieta ida wiec po swietach sporo ludzi bedzie sprzedawac sprzet bo dostana kase na gwiazdke i beda nowy sprzet kupowac...
ja teraz przymierzam sie do kupna hamulcow ale czekam na jakas okazje na allegro moze cos fajnego w miare tanio kupie bo nie chcialbym wydac 800zl na dobre heble..
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Kolega Gawith napisał że czasem DH a czasem FR Bombell. Ja bym proponował najpierw amora. fakt że Sign z dużym amorem długo nie pociągnie ale FR2 z Duro będzie wyglądać strasznie :/ A ramkę pewnie też przed wakacjami wymieni
jak ja bym miał wybierać kupił bym amor jakiś jednopółkowy... jak dasz do signa boxxera to Ci moze chopper z tego wyjść:/ ale nie wiem rób ja bym wsadził jakąś 150-siątke i powinno być ok
Witam wszystkich:P
Na twoim miejscu zacząłbym od amorka:P ale to i tak troche bez róznicy skoro i tak wymieniasz te obie rzeczy ale jedna troche pozniej od drugije:P tak jak kolega wczesniej powiedzial moze jakis Pike ??
Konan1994 Boxxer z FR2 i ma być chopper?? Nie no stary bez jaj. Sporo FR2 widziałem z Boxxami i było nawet nieźle. Bombell Źle mnie zrozumiałeś Chodzi mi o DH i FR. Nie dirt.