To zależy czy tam jest równo czy jest jakiś spad. Jeżeli jest spad to nie wiem czy bym robił. To zależy czy macie tam prędkość czy nie, sami musicie to sprawdzić. Niech ktoś skoczy jak jest i zobaczycie co gdzie jak i zadecydujecie.
No najlepiej te niech skoczy, sprawdzi jaka prędkość po nim jest i potem najwyżej, jak będzie słaba nasypać lądowanie z ziemi. Jak nie macie fajnej ziemi (tzn wszędzie kamienie, korzenie) to róbcie z drewna.
Ja bym był za tym, żeby zrobić z ziemi ale tak jak mówi Juhnyk : "jak nie macie dobrej ziemi, to z drewna" - tylko jak z drewna to dużo podpórek bo przy dużym nacisku sie rozwali
[S] Grimeca sys 12
[K] śrubka odpowietrzania z zacisku Grimeca
kona1994 E nei wiem jak z takiego czegoś można wyglebić, ale prócz drewna oczywiście na wszystko dałbym 5-10cm ziemi, żeby po deszczu sie opony na tym nie ślizgały.
Johnyk no zdziwil bys sie ze mozna zdarzaja sie tacy pr0 co wjedzie na takiego ns zawali rozwali sie na ladowaniu i powie 'kurde za malo powietrza mialem w oponie i sie nie rozpedzilem'
JA bym tylko nasypał tak 40cm lądowania i problem z głowy jest to małe i pod katem zeskok dlatego przyjemniej będzie z lądowaniem ziemnym drzewo sie zmoczy i bedzie ślisko a ziemia trzyma opone czy suche czy mokre
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec