BMX
BMX
Witam !
Mam do was pytanko : chce kupić używanego BMX-a do ok. 300zł
Czy warto za tą cenę kupić DIAMONDBACK SESSION
Jest to dobry rower ?
Jeśli macie konkretne propozycje lub coś na sprzedaż piszcie
Pozdrawiam
Mam do was pytanko : chce kupić używanego BMX-a do ok. 300zł
Czy warto za tą cenę kupić DIAMONDBACK SESSION
Jest to dobry rower ?
Jeśli macie konkretne propozycje lub coś na sprzedaż piszcie
Pozdrawiam
Chodzi mi o taki rower
http://www.ambike.pl/p/pl/158/bmx+diamo ... green.html
tylko że używany.
Pozdrawiam
http://www.ambike.pl/p/pl/158/bmx+diamo ... green.html
tylko że używany.
Pozdrawiam
Niewiele więcej? Raczej nie. Nowe oscylują w okolicach tysiaka więc nie jest to już tak mało. Ten jest wyjątkowo syfiasty więc... Bym go brał. Taniej nie będzie. Marna korba, hitenowa rama - jest git. Od iksów wiele się nie wymaga. Sam jeździłem na nieco droższym. Do momentu kiedy pękła rama na nic nie narzekałem. Tylne koło w miarę proste, lekki luz na korbie. Jeśli chcesz się przekonać, jak ciężki to kawałek chleba (BMX) - bierz tego złoma. 

No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
-
- Kontakt:
tani bmx jest bardzo bardzo ciężki i geo jest beznadziejna i jest mało wytrzymały.... wiec ja bym na twoim miejscu dozbierał pare stówek i kupil juz nawet dobrego bmx-a za 800\700 zl np: Moongosa widzialem w tej cenie... potem rozkrecasz go sciągasz wszystkie nie potrzebe rzeczy z 13kg masz 10kg i wtedy da się jeździć ; 

No ale jednak nie na swoim to się tak nie pośmiga a ja chce się przekonać na włanej skórze... 
Ale czemu badziewie ?
Co połamie się czy jak ?
Ja narazie i tak tylko manuale krawężniki, małe hopki itd. itp.
więc to będzie nieciekawy sprzęt ?
gati007 Przecież ja dzwoniłem o twojego bike-a ale jednak tamten ( bez urazy
mi się bardziej podoba .

Ale czemu badziewie ?
Co połamie się czy jak ?
Ja narazie i tak tylko manuale krawężniki, małe hopki itd. itp.

gati007 Przecież ja dzwoniłem o twojego bike-a ale jednak tamten ( bez urazy

Oczywiście DB są dobre rowery ale ten należy do najtańszych. Dobry dla początkujących beż doświadczenia. poszukaj na www.bmx.pl jest mnóstwo ofert ale za tyle kasy to ciężko będzie. Jeżeli zdecydujesz na ten DB to za jakiś czas zainwestuj w kierownicę i widelec z 100% cromo
------------- __o
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
-
- Kontakt:
NIe kupuj tego "roweru"! Zanim zdecydujesz sie kupić bmxa to poorientuj sie co i jak, jakie są dobre, a jakie nie, jaki powinien być dobry bmx itd. ten Diamondback to niestety jest szajs, najprawdziwszy w świecie. Dozbieraj sobie kase do 800-1000zł i potem kup bmxa, za tyle już można kupić coś co się tak szybko nie rozsypie, bo ten Diamondback Ci sie szybko posypie. Wszystko z hi-tenu, na kulkach, to się nie sprawdzi. Polecam wejście na bmx.pl ew. bmx.extreme.org.pl poczytaj sobie:)
Bombell już za późno bo właśnie z nim przyjechałem 
Z tym pożyczaniem to by ciężko było bo nie mam zbyt dobrych układów z tamtejszymi BMX-iarzami ;p bo jak ktoś u nas był to mniej więcej wie jak to jest a ja na dodatek sugerując się tym że jest w miarę pusto i nie ma jeszcze bardziej chętnych do opier******a skejtów wjechałem góralem ;p.
Zobaczymy jak to chodzi a co do Ciebie Bombell
to może się kiedyś spotkamy co
Zobaczysz czy aż takie gówno kupiłem xD

Z tym pożyczaniem to by ciężko było bo nie mam zbyt dobrych układów z tamtejszymi BMX-iarzami ;p bo jak ktoś u nas był to mniej więcej wie jak to jest a ja na dodatek sugerując się tym że jest w miarę pusto i nie ma jeszcze bardziej chętnych do opier******a skejtów wjechałem góralem ;p.
Zobaczymy jak to chodzi a co do Ciebie Bombell
to może się kiedyś spotkamy co

Zobaczysz czy aż takie gówno kupiłem xD