Witam serdecznie zima w pełni więc zmiany sprzętowe mają się teraz jak najlepiej Szukam pomocy w wyborze amora. Ogólnie pół na pół DH i FR. A amory jak w temacie Marzocchi Super T RV z 2007 roku czy RS boxxer Race albo 2009. Na chainreactioncycles są oba amortyzatory i szczerze mówiąc cena super t jest bardzo kusząca bo jakieś 230 funtów no za boxxera jakieś 400 funtów. Może jest ktoś w stanie doradzić który by się lepiej nadawał do DH i FR ?
Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam
Rock Shox Boxxer no to bardziej podhodzi DH zawody.A super t No to Takie własnie DH/FR Zalezy już w sumie od ciebie. Boxxera bedziesz musiał częsciej serwisowac i dbac o niego a marzocchi to marzocchi...
jak masz mozliwosc to na ebay sa boxxery race 2009 za 480$ a to wychodzi troche taniej niz 400funtow, tylko w sumie moga Ci clo walnac itp. no ale nie ma porownania nawet, bierz boxxera jak masz kase.
wyczaiłem używane 888 RCV z 2006 ponoć mało jeżdżone za 1200 pln ... jadę dzisiaj oglądnąć. Jak będą w dobrym stanie tak jak twierdzi ich właściciel to wezmę:)
no masz rację co do rocznika to 2007 ... sprzedający nie był pewien:) ale spoko te 888 mało co zjeżdżone prawie spod igły biorąc pod uwagę że rok nie były wcale jeżdżone mam do nich pełną dokumentację więc miały być widły z tematu ale są inne ... sorki jak zrobiłem mały śmietnik