Dobre sklepy rowerowe w Warszawie

derbixxx
Kontakt:

Dobre sklepy rowerowe w Warszawie

Post autor: derbixxx »

Witam!

W październiku zacząłem studia w Warszawie, a nie przyjechalem z okolic W-wy, więc mam do Was, szanownego grona rowerzystów - bikerów, pytanie odnośnie sklepów rowerowych w Warszawie, ale takich które posiadają asortyment do cięższych odmian kolarstwa :) najlepiej to w okolicach Metra Politechnika lub bardziej znanych nowicjuszowi dzielnicach :):)

Z góry dziękuję i pozdrawiam
Filip
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

derbixxx PLUS na Ursynowie i to właściwie z grawitacyjnych na tyle. Szukaj tam Darka "SKOWRONA" a ogarnie twoje problemy w chwilę.

Dobry sklep to znajdziesz u KOŁAKA na ul Dobrej. Marcin to dobry człowiek i zna temat od środka. Jak masz jakiś problem to zawsze go tam rozwikłasz. Zawalony amorami nie jest ale to nie jest dziś problem bo zamawiasz i masz.
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Nigdy osobiście nie byłem ale jak szukam czegoś naprawdę dziwnego to zawsze tel do PLUSa i w większości skuteczny.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

przy samym metrze politechnika masz 3 sklepy na nowowiejskiej z czego jeden ma jako taki asortyment do cięższych odmian kolarstwa :)
derbixxx
Kontakt:

Post autor: derbixxx »

czaju pisze:przy samym metrze politechnika masz 3 sklepy na nowowiejskiej z czego jeden ma jako taki asortyment do cięższych odmian kolarstwa
No właśnie - "jako taki", kilka kierowniczek, kask z górnej półki i tyle...

Dzięki za resztę informacji :)
ODPOWIEDZ