Rama DH ; v10 vs m3 vs socom vs IH sunday
kona1994 Stary bierz ta m3 bez problemu a bedziesz mega zadowolony !! mam m3 i wiem cos o tym najlepszy full na jakim jezdzilem i jezdze do teraz mega praca jak dobrze sobie ustawisz az sam sie zdziwisz co ona potrafi
ja do dzisiaj sie dziwie ze rama potrafi tak wiele zdzialac 

Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
re5pect GT IT-1 to wysoki 1 zawias z długim wachaczem. To jest tak zwalona geometria ze sie w pale nie mieci bo długi wachacz w biku, w którym zawieszenie go wydłuza praktycznie eliminuje zwinnosc. Dobrych opini o tym biku prawie nie ma
Dlatego sie nie sprzedaje.
Jak gearboxy to za 4850$(czy funtów) jest cały rower diamondback i jeszcze z tego co wiem vario robilo gearboxowego bika.

Jak gearboxy to za 4850$(czy funtów) jest cały rower diamondback i jeszcze z tego co wiem vario robilo gearboxowego bika.
-
- Kontakt:
intense m6 i hooy nie byłem tu chyba od 5lat
nie zrozumiecie dlaczego to trzeba czuć :p
tak poważnie a co to za różnica teraz jeździłem na rowerze xc i miejscami jedzie mi się szybciej niz na zjazdówce jeszcze po śniegu. Jeśli jeden rower ma coś fajnego to drugi tego nie posiada. Każdy ma plusy i minusy a my wybieramy które plusy nam odpowiadają, zalezy kto jak jeździ
nie zrozumiecie dlaczego to trzeba czuć :p
tak poważnie a co to za różnica teraz jeździłem na rowerze xc i miejscami jedzie mi się szybciej niz na zjazdówce jeszcze po śniegu. Jeśli jeden rower ma coś fajnego to drugi tego nie posiada. Każdy ma plusy i minusy a my wybieramy które plusy nam odpowiadają, zalezy kto jak jeździ
-
- Kontakt: