vancouwer, czy jak się to kurwa pisze. stemple fajna sprawa (dla nie kumatych to takie coś, z którego się robi szalunek pod płytę jak się dom buduje). jak masz to z tego zrób.
o i jeszcze jedno madcow ns to północne wybrzeże,a te góry to grouse, cypress i jeszcze jakaś jedna.
no dobra, a skad brac drewno i co zrobic aby nie poszlo na opal??? W sumie to mam duzo czasu (brak rowera) i moglbym cos zbudowac, ale boje sie, ze ktos bedzie mial fajne ognisko:) Aha palety raczej odpadaja, bo nie mam transportu, a ponoc jedna wazy 25kg i ciezko bedzie targac z budowy do budowy na piechte :)
mielismy w lesie zakopane deski i to od cholery. ale ktos zajebal. =( wiec plany ns zostawiamy w spokoju... poza tym po kilku wypadkach stiwerdzilem ze jednak ns to nie dla mnei :] jakies hopy dropy urban ale nie ns :D
(moze to ten k...a brak rownowagi?? xD)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
my drewno bierzemy ze składu drewna w piątki wieczorem
przyjeżdżam ze starszym Dużym i pakownym Mercem Vito
z hoopakami składamy się na drewno i na wodke dla gościa i bieshemy zawsze 2 kubiki drewna niedługo dam foty naszego 180 m north shor
a
Jesli ktos jest zainteresowany, to mam do oddania palety - dosc wytrzymale i z plakimi dechami - na NSy powinny byc ok.
jakby co to walcie na gg: 847366 (zawsze niewidoczny) lub PW.
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka