piasta 12x150 w miejsce 12x135 ?? czy to możliwe ???
Ace08, to ta chumba bez lakieru? napewno moja
ja bylem jej pierwszym wlascicielem w Polsce, przyplynela do mnie z Kalifornii. Jezdzi to naprawde niezle, nisko srodek ciezkosci, fajnie wchodzi w zakrety i skoku nie brakuje. Denerwujace sa dwie, trzy rzeczy: halasuje ten patent z plywajacym hamulcem - troche sie telepie na dziurach, rama jest ogolnie glosna bo lancuch napieprza o widelki ktore sa bardzo blisko siebie i po trzecie, zdarza sie zahaczyc kostka o te bardziej wystajace na zewnatrz elementy tylnego zawieszenia. A poza tym rama naprawde fajna i unikat w naszym kraju.

drMadej jak na razie zamiana mnie nie interesuje, choć poważnie rozważałem Twoja propozycję. I na chwilę obecną postanowiłem, że piasta zostaje bo mam na niej założone koło. A że jestem człowiekiem, który często coś zmienia, sądzę ze prędzej czy później zakupię ramę pod piastę 150 i wtedy się przyda 
ciamek rama rzeczywiście jest bez lakieru, więc raczej na 99,9999999% jest to twoja była ramka
) mam nadzieje ze i ja będę z niej zadowolony. na razie oczekuje na malowanie 
a wracając do jej "unikatowości" to czy rzeczywiście jest ich tak mało ???
pozdr
ps. ciamek - nice foto

ciamek rama rzeczywiście jest bez lakieru, więc raczej na 99,9999999% jest to twoja była ramka

a wracając do jej "unikatowości" to czy rzeczywiście jest ich tak mało ???
pozdr
ps. ciamek - nice foto

wyślij mi na ace08@o2.pl
big thx
big thx