WOŚP
WOŚP
Zapraszam do licytacji okołorowerowych gadżetów na rzecz Orkiestry p. Owsiaka :)
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=241502
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=241502
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=236497
Tak czytam i myślę tylko... Ekstra pomoc tyryfyry... Tylko mało kto pamięta o tym ile Owsiak na tym zarabia... Do końca życia tego nie wyda... Dlatego skoro tak pomaga to niech odda swój majątek również. Wszystko spoko , ale Owsiakowi z szacunkiem N.I.E !
Tak czytam i myślę tylko... Ekstra pomoc tyryfyry... Tylko mało kto pamięta o tym ile Owsiak na tym zarabia... Do końca życia tego nie wyda... Dlatego skoro tak pomaga to niech odda swój majątek również. Wszystko spoko , ale Owsiakowi z szacunkiem N.I.E !
to wg ciebie lepiej zeby nei bylo WOSPu bo owsiak sie wzbogaci? Tak cie to boli?
gosciu wpadl na pomysl, organizuje to, POMAGA INNYM, ale jak to w polsce standardowo bywa ktos ma z tym jakis problem
Nawet jesli zarobil tyle ze moze sie opierdalac do konca zycia to chyba wazniejsze jest to ile zebral na ta pomoc
Ja juz sie przyzwyczailem sie do takiej polskiej mentalnosci od czasu jak po MaxDamage'u jechali ze jest oszustem bo kupuje taniej w USA i sprzedaje drozej u nas
Dlaczego mialby to robic? Niech wrzuci 2 zl / 5zl / 10 zl / 20 zl, zeby takim typom jak ty lepiej sie spalo.
gosciu wpadl na pomysl, organizuje to, POMAGA INNYM, ale jak to w polsce standardowo bywa ktos ma z tym jakis problem
Nawet jesli zarobil tyle ze moze sie opierdalac do konca zycia to chyba wazniejsze jest to ile zebral na ta pomoc
Ja juz sie przyzwyczailem sie do takiej polskiej mentalnosci od czasu jak po MaxDamage'u jechali ze jest oszustem bo kupuje taniej w USA i sprzedaje drozej u nas
ROWNIEZ? A kto tam oddaje swoj majatek?KaczorAC1 pisze:Dlatego skoro tak pomaga to niech odda swój majątek również.
Dlaczego mialby to robic? Niech wrzuci 2 zl / 5zl / 10 zl / 20 zl, zeby takim typom jak ty lepiej sie spalo.
Pure Freeride
kogo indeksuje wośp i jego finanse to niech obczai na ich tranie sprawozdania finansowe. Mnie jedynie mierzi fakt, że spor kasy idzie na Woodstock, a ta imreza od czasu zakończenia Żar jest denna i szkoda na to kasy.
W skrócie oco mi chodzi
Fundacja zarobiła 34.884.273,50 ( z czego WOŚP to 28.564.789,87). Woodstock kosztował 2.154.646,05zł , czyli ponad 6%
W skrócie oco mi chodzi
Fundacja zarobiła 34.884.273,50 ( z czego WOŚP to 28.564.789,87). Woodstock kosztował 2.154.646,05zł , czyli ponad 6%
Nie wiem czy wiesz ale 97% całej kasy na świecie (PLN , USD , EURO itp itd...) posiada 3% całej populacji świata. Nie sądzisz że gdyby te 3% rzuciło po troche to było by jeszcze lepiej niż Owsiak to robi ?
Po drugie , nie powiedziałem że robi źle , przeczytaj mój post. Popieram całą akcje jak najbardziej tylko wg. powinno to wyglądać inaczej. Dlaczego np. Papież przyjechał do pewnego miasta , podali mu obiad na złotych talerzach , a on powiedział tu taka bieda a wy mi w złocie podajecie i wyszedł... Przykład nie zbyt odpowiedni ale o podobnym przekazie.
Po drugie , nie powiedziałem że robi źle , przeczytaj mój post. Popieram całą akcje jak najbardziej tylko wg. powinno to wyglądać inaczej. Dlaczego np. Papież przyjechał do pewnego miasta , podali mu obiad na złotych talerzach , a on powiedział tu taka bieda a wy mi w złocie podajecie i wyszedł... Przykład nie zbyt odpowiedni ale o podobnym przekazie.
-
- Kontakt:
Ty chyba dawno watykanu nie widziales... albo dowolnej papieskiej rezydencjiKaczorAC1 pisze:Dlaczego np. Papież przyjechał do pewnego miasta , podali mu obiad na złotych talerzach , a on powiedział tu taka bieda a wy mi w złocie podajecie i wyszedł... Przykład nie zbyt odpowiedni ale o podobnym przekazie.

KaczorAC1 właśnie przez takich ziomów jak Ty coraz ciężej Owsiakowi. Nie wiem czy ktoś z Was czytał publiczne wypowiedzi Owsiaka? Bo może on zarabia? A może nie rozlicza się? Takie głupie pytania i biurokracja się szerzy. Wypowiada się koleś publicznie co go w kraju boli, co nie tak naprawdę wiele paradoksów. Chociaż przyznaję, że czytałem tylko jego zdanie wypowiedź nie jest obiektywna. Może buduję opinie pierwszy niż ktoś wyda mu inną. Nie wiem... Wniosek niech robi dalej gdyby nie On szpitale by "wyrostków" nie operowały.
Granda dobry pomysł, parę gratów a nuż.
Granda dobry pomysł, parę gratów a nuż.