[Dębica] Jest ktoś na forum?
-
- Kontakt:
[Dębica] Jest ktoś na forum?
[Siemanko. Jeśt ktoś z Dębicy lub okolic na forum dh-zone w celu pogadania o naszych miejscówkach i pojezdżenia ? ] :D [/b]
I LIKE MY BIKE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pozdrawiam Cię Suzuka. Kurcze w D ębicy 50 000 ludzia a goście którzy mają jakieś tam
rowery to stoją podd supermarketami i fascynują ludzi swoim wyglądem a na lesie to gówno potrafią i w gębie są mocni. Jak masz swoje miejscówki do daj znać to ja nawet jotro rano jestem u CIEBIE bo u nas to pozerstwo jak talala !
rowery to stoją podd supermarketami i fascynują ludzi swoim wyglądem a na lesie to gówno potrafią i w gębie są mocni. Jak masz swoje miejscówki do daj znać to ja nawet jotro rano jestem u CIEBIE bo u nas to pozerstwo jak talala !
I LIKE MY BIKE
czacha krojak wbijesz w pociag to do Tarnowa tez daleko nie masz, mozemy sie zgadac w ktorys weekend jak bede mial rower bo chwilowo jestem w trakcie zmiany :/
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
--Suzuka ja to śmigam na zjazdowym dh ele i freeride lubie pojezdzić bo u nas jest gdzie a ty co brachu lubisz najbardziej ?
Grzesiu to całkiem fajno że z Brzeznicy
Jezdzisz coś z jakimiś ziomkami z Dębicy czy sobie sam pomykasz ? A i jeśli nie jest to tajemnicą to jaki masz sprzęt to możliwe że już gdzieś się spotkaliśmy
A w promieniu 50 km to tylko nas trzech jezdzi czy co

Grzesiu to całkiem fajno że z Brzeznicy

A w promieniu 50 km to tylko nas trzech jezdzi czy co

I LIKE MY BIKE
-
- Kontakt:
nie mogłes mnie raczej widziec bo tylko raz byłem rowerem w dębicy i to na wakacjach jeszcze, a sprzęt to mam "ubogi" bo nie stac mnie na inny, HT na ramie gtix master ale przynajmniej złożony z głową i jeździ się zajebiście ale zmieniam niedługo na dartmoora street style, ( liczy sie technika przeciez), tez najbardziej dh lubie, czasem dirty, a ty na jakim sprzęcie jeździsz?? nie czasem grafitowy sign fr z boxxerem (chyba) ?? dzisiaj taki widziałem na kolejowej, a w D-cy mało full'i jezdzi, same street/trial
http://www.pinkbike.com/u/grzesiekdh/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sorry SUZAKU. Szkoda że tam u was nic dla mnie nie ma bo ja to lubie sobie pozwiedzać nowe miejscówki. pozdrawiam
Grzesiek ten Sign fr z Boxxerkiem to Ja
. kupiłem go całkiem niedawno i dopiero co go po przeglądzie z serwisu odebrałem a wcześniej jezdżiłem dunconem pitt bul z duro ale kolana mnie bolały od sztywniaka
i zmieniłem na fulla i teraz nie mam żadnych ograniczeń. ak tylko masz ochotę to daj znać to możemy pośmigać razem na moich traskach a Ty masz jakieś swoje miejscówki ?
ddex jesteś jeszcze ?
Grzesiek ten Sign fr z Boxxerkiem to Ja

ddex jesteś jeszcze ?
I LIKE MY BIKE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no moglibysmy posmigac tylko dopiero jak sie cieplej zrobi, narazie robie przegląd roweru i chyba rame zmienie, w brzeźnicy mamy tor tylko jeszcze ubogi jest ale bedziemy sie za niego brac jeszcze bo miejscow jest spoko, narazie mamy tam 2m dropa (bedziemy powiekszac ;D ) i pare hopek i band, a w debicy gdzie jezdzisz?? slyszalem ze za szpitalem jest jakas miejscówa i chyba gdzies jeszcze cos jest.
http://www.pinkbike.com/u/grzesiekdh/
-
- Kontakt:
Tak za szpitalem na Leśnej są dwie trasy ale to typowy zjazd między drzewami bez żadnych chopek ale jest naprawdę odjechany. Na polnej jest kilka krutkich zjazdów ale chłopaki porobili mnustwo hopek i można sie nieżle pobawić
a ja lubie jeszcze tereny Nagawczyny i Stobiernej gdzie jest jeden prosty zjazd ale piekielnie szybki
a no i na Wielopolskiej też jest nieźle także jakby co to zapraszam a jak chcesz to mam prawie nówkę duncon-a pit bulla do sprzedania z amorem duro

I LIKE MY BIKE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: