a jak z rozmiarem S santa cruz v10 2007 pod wzrost 175 cm ?? bedzie mi sie zle jedzilo ?? chodzi mi tylko o jazde dh , nie wazne sa dojazdy na miejscowki i tp , wazne jak mi sie bedzie jezdzic na trasach i tp , tylko DH
Mam okazje kupić intensa m3 z dhx 5.0 stan idealny uzywany 4 miechy gratis stery, sztyca, zacisk, ośka za 3900. Myślicie, że moge brać bezproblemu? zalezy mi na czasie muszę dzisiaj dać znać.
kona1994 Stary bierz ta m3 bez problemu a bedziesz mega zadowolony !! mam m3 i wiem cos o tym najlepszy full na jakim jezdzilem i jezdze do teraz mega praca jak dobrze sobie ustawisz az sam sie zdziwisz co ona potrafi ja do dzisiaj sie dziwie ze rama potrafi tak wiele zdzialac
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
m3 nie wypaliło ale mam okazje kupić norco team DH z roco w idealnym stanie za 3000 zł , jak wypada przy innych w.w ramach ? Jeśli ma być gorszy to moge dołozyc do czegosc innego
re5pect GT IT-1 to wysoki 1 zawias z długim wachaczem. To jest tak zwalona geometria ze sie w pale nie mieci bo długi wachacz w biku, w którym zawieszenie go wydłuza praktycznie eliminuje zwinnosc. Dobrych opini o tym biku prawie nie ma Dlatego sie nie sprzedaje.
Jak gearboxy to za 4850$(czy funtów) jest cały rower diamondback i jeszcze z tego co wiem vario robilo gearboxowego bika.
tak poważnie a co to za różnica teraz jeździłem na rowerze xc i miejscami jedzie mi się szybciej niz na zjazdówce jeszcze po śniegu. Jeśli jeden rower ma coś fajnego to drugi tego nie posiada. Każdy ma plusy i minusy a my wybieramy które plusy nam odpowiadają, zalezy kto jak jeździ