Co tu duzo pisac... polamalem chak w Dragstarze i potrzeba mi kupic nowy... Na www.leaderfox.pl moze beda dopiero we wrzesniu, a moje mocowanie przezutki to duza fuszera. Czy wiecie moze gdzie mozna kupic hak do draga? Albo hak od jakiej ramy (tu tez prosze o adresy sklepow internetowych) pasowalby do draga?
Stary ja już połamałem coś około 6 haków i najlepiej jest samemu wyciąć hak i przegwintować. Jeśli masz przezutke z dosyć dużym luzem to nawet kolejnego haka nie kupuj bo znowu pierdolnie tylko dozbieraj do przezutki i wtedy kup.
ja do mojego draga (kiedy to bylo :P) wpralem hak od dabomba xlr8. kosztowal 35 zeta, ale byl ladny i czarny :] Popatrz sie an te haki: podobne ma 80% ram. Wystarczy pobiegac po sklepach i dopasowac cos z innej ramki. Albo kupic odemnie sekima :]
Heh.. oblecialem wszystkie sklepy rowerowe w Puławach.... a ze to dziura to mamy 4 sklepy w pierwszym pani niewiedziala oczym mowie, w drugim niemaja nic takiego, w trzecim niebylo pasujacego haku, a czwarty to sklep Meridy a te haki niepasuja :(. To hak od DaBomba xlr8 bedzie na 100% pasowal do dragstara? Bo jak tak to pewnie zamowie...
Pasuja haki od kony...Ale napewno nie kupuj haków seryjnych od draga bo to gowno...JA polecam isc do tokarza pokazac mu taki hak stary i za 20 zł masz swietnie wykonany identyczny hak
A gdzie przez internet kupie odpowiedni hak od Kony? Ponawiam pytanie: Czy hak od DaBomba xlr8 bedzie na 100% pasowal do dragstara? Bo jak tak to pewnie zamowie...