Slipknot w Polsce - 9 czerwca !!!
-
- Kontakt:
Slipknot w Polsce - 9 czerwca !!!
JEST !!! SLIPKNOT W Polsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba każdy już to wie, ale trzeba oficjalnie to tutaj umieścić.
9 czerwca wszyscy spotykamy się na Torwarze w Warszawie. Bilety po 125 zł na trybuny i płytę oraz 180 zł na sektor dla VIPÓW.
szykuje się koncert życia a także wielkie Picie !!!!!!! odliczamy dni !!
jeegeemyyy??:D!!!
9 czerwca wszyscy spotykamy się na Torwarze w Warszawie. Bilety po 125 zł na trybuny i płytę oraz 180 zł na sektor dla VIPÓW.
szykuje się koncert życia a także wielkie Picie !!!!!!! odliczamy dni !!
jeegeemyyy??:D!!!
-
- Kontakt:
pIOTRAS_OSW:
Drogi przyjacielu, proponuję posłuchać najpierw klasyki napierd.alanki. Kapela, o której wspominasz to współczesny syf. Proponuję posłuchać spierwa (kolejność nieważna):
1. Black flag,
2. Descendents,
3. Minor threat,
4. Misfits,
5. Minutemen,
6. fIREHOSE,
7. NoMeansNo,
8. Dead Kennedys,
9. Bad brains.
10. Fugazi.
I zmienić swoje gusty. Życzę owocnej słuchanki.
(Autor postu jest długoletnim dziennikarzem warszawskich radiostacji muzycznych.)
Drogi przyjacielu, proponuję posłuchać najpierw klasyki napierd.alanki. Kapela, o której wspominasz to współczesny syf. Proponuję posłuchać spierwa (kolejność nieważna):
1. Black flag,
2. Descendents,
3. Minor threat,
4. Misfits,
5. Minutemen,
6. fIREHOSE,
7. NoMeansNo,
8. Dead Kennedys,
9. Bad brains.
10. Fugazi.
I zmienić swoje gusty. Życzę owocnej słuchanki.
(Autor postu jest długoletnim dziennikarzem warszawskich radiostacji muzycznych.)
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
pIOTRAS_OSW - Myślę, że kto lubi ten zespół to już o tym wie, więc nie musisz krzyczeć.
Z drugiej strony Bodzio o gustach się nie dyskutuje, może gość lubi Slipknota i co Ci do tego? Trzymam się z daleka od wszystkich slipknotow, linkin parków, ale nie narzucam innym mojego zdania i przyznaję się bez bicia, że większości kapel przez Ciebie wymienionych nie kojarzę
Myślę, że dla kogoś kto jeszcze się nie orientuje w takiej muzyce są lepsze zespoły na początek, więc ja polecam zapoznanie się z łagodniejszą muzyką niż wszystkie hardcory: Deep Purple, Led Zeppelin, Iron Maiden, Queen.
Z drugiej strony Bodzio o gustach się nie dyskutuje, może gość lubi Slipknota i co Ci do tego? Trzymam się z daleka od wszystkich slipknotow, linkin parków, ale nie narzucam innym mojego zdania i przyznaję się bez bicia, że większości kapel przez Ciebie wymienionych nie kojarzę

bodzio2k sory, ale te kapele co podałes to moim zdaniem jest kompletny syf. Zadna z ich piosenek mi sie nie spodobała i jak juz ktos wczesniej wspomniał o gustach sie nie gada, a to ze jakis tam warszawski muzyczny dziennikarz ją zrobił jak dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia, bo kazdy słucha tego co lubi i koniec.
Osobiscie lubie slipknota i jakbym miał z kim jechac na koncert to bym pojechał z chęcią. W szczególnosci ich najnowsza płyta przypadła mi do gustu
, ale inne tez dobry były 
Osobiscie lubie slipknota i jakbym miał z kim jechac na koncert to bym pojechał z chęcią. W szczególnosci ich najnowsza płyta przypadła mi do gustu

www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
sergio94:
Wymieniłeś piękne kapelki. Ale skoro dziś młodzież ćwiczy na slipknot (knot, gniot) to nie dziwmy się, że Doda i Stachurski mają swoich licznych fanów.
Np. taki greenman - idę o zakład, że nie masz zielonego pojęcia o w/w grupach ale uważasz je za syf. Pomimo, że to klasyka gatunku, który dziś uprawia slipknot (knot, gniot). To tak jakby napisać, że Gary Fisher to śmieć.
No 0ffence.
Wymieniłeś piękne kapelki. Ale skoro dziś młodzież ćwiczy na slipknot (knot, gniot) to nie dziwmy się, że Doda i Stachurski mają swoich licznych fanów.

No 0ffence.
No Pain No Game
bodzio2k ludzie lubia zespoly typu slipknot, korn, metalica, iron maiden, iced earth, soad, bo to sa modne zespoly i ladnie wygladaja na koszulkach badz bluzach kinder metali i kinder rockow ;p to nie muzyka a komercja pokroju wyzej wymienionej dody, takich zespolow jak feel czy tez boys.
czemu akurat knot gniot? :P
w sumie to temat z info o koncertach to dobry pomysl ale trzeba jakos to uporzadkowac.
czemu akurat knot gniot? :P
w sumie to temat z info o koncertach to dobry pomysl ale trzeba jakos to uporzadkowac.
-
- Kontakt:
Porównywanie Metallici, IM, Iced Earth do Slipknota, Korna, czy nie mój boże do Dody i Boys, jest mocno nie na miejscu i świadczy tylko o Twojej malej znajomości tych zespołów. W ogóle pojęcie kinder metala jest mocno ogólne i choć sam nie znoszę "mhrocznych i złych" mlodych osób, to nie widzę nic złego w chodzeniu w koszulkach muzycznych.
sergio94 sam chodze w koszulkach muzycznych typu włochaty, ksu, dezerter, leniwiec, the bill itp. mi chodzi o koszulki najbardziej komercyjnych zespolow.
a co do mrocznych i zlych to nic nie mam do metali, ale kindermetale sa raczej slodkie i mroczne ;p a nie mroczne i zle. a i raczej moja znajomosc ww zespolow nie jest mala ;p
a co do mrocznych i zlych to nic nie mam do metali, ale kindermetale sa raczej slodkie i mroczne ;p a nie mroczne i zle. a i raczej moja znajomosc ww zespolow nie jest mala ;p
generalnie nie widze sensu tej dyskusji... czlowiek normalnie chcial sie spytac kto jedzie na koncert z osob ktore maja podobne zainteresowania a Wy napierdalacie o stylach i zespolach... :/
i co z tego ze on to lubi? ja lubie slipknota rowniez, czesto slucham tez np. Soulfly'a, Korna czy Fear Factory. Do tego naprawde lubie sluchac np. Chemical Brothers (zreszta ich koncert wywarl na mnie piorunujace wrazenie), Prodigy, Aphex Twin czy Groove Armada... a wracajac znowu Włochaty, Misfits, Farben Lehre, Pennywise czy wreszcie Joy Division naprawde czesto goszcza w moich glosnikach. i co o o mnie powiecie? jestem ignorantem, ktory slucha masowki? a wyczilowac lubie przy Bonobo czy Royksopp ;]
co do tematu to bardzo chetnie bym pojechal, jednak sytuacja finansowa mi chyba jednak nie pozwoli...
i co z tego ze on to lubi? ja lubie slipknota rowniez, czesto slucham tez np. Soulfly'a, Korna czy Fear Factory. Do tego naprawde lubie sluchac np. Chemical Brothers (zreszta ich koncert wywarl na mnie piorunujace wrazenie), Prodigy, Aphex Twin czy Groove Armada... a wracajac znowu Włochaty, Misfits, Farben Lehre, Pennywise czy wreszcie Joy Division naprawde czesto goszcza w moich glosnikach. i co o o mnie powiecie? jestem ignorantem, ktory slucha masowki? a wyczilowac lubie przy Bonobo czy Royksopp ;]
co do tematu to bardzo chetnie bym pojechal, jednak sytuacja finansowa mi chyba jednak nie pozwoli...

http://www.pinkbike.com/photo/944642/
oneeighties!
oneeighties!
U mnie na chacie było trochę inaczej. Mój starszy gra na elektryku, jest wielkim fanem Black Sabbath, Pink Floyd. Muzyka tego typu była więc zaszczepione we mnie od malucha. Co mogę powiedzieć? Przykro jest mi patrzeć, jak te gówniarze z Jonas Brothers czy Tokyo Hotel zarabiają kupę keszu na żel do włosów a ilość ludzi słuchających "starej, dobrej muzki" podupada.
Pisząc to w cudzysłowie chciałem podkreślić, że dobra muzyka powstaję również dziś. Szkoda tylko, że jest jej o wiele mniej.
-------------------------------------------------------------------:
Nie mam nic do Slipknot'a i powiem szczerze, że gdybym miał pieniądze poszedł bym na ten koncert.
Pisząc to w cudzysłowie chciałem podkreślić, że dobra muzyka powstaję również dziś. Szkoda tylko, że jest jej o wiele mniej.
-------------------------------------------------------------------:
Nie mam nic do Slipknot'a i powiem szczerze, że gdybym miał pieniądze poszedł bym na ten koncert.