Siema,chcem zebyscie ocenili (wypowiedzieli sie jak mozecie) na temat częscie z ktorych chcem zlozyc swojego bajka , jest to : Rama -Gt Chucker 1.0 , Amor-Sr Duro ,Kiera - Brave Machine Monster ,Mostek-Brave Machine Monster,Siodło-McSelle DH Funn . Jak narazie to wszytsko w przyszłosi mam zamiar kupic koła Obrecze-Excalubury Piasta-Grimeca Szprychy-DH i korbe Rpm .No i co wy o tym myslicie...
ja mam caly rower GT chucker 1.0 i nie nazekam w sumie suport mi pekł ale wymienili tobie polecam kupic jak chcesz rame GT to chucker 2.0 bo jedynka nie ma pivotow pod v-breaki i to jedyny minus tej ramy bo kolor wg mnie ma lepszy niz dwojka pozdro
Set up nie głupi. Tylko jak dla mnie to 2 rzeczy sux. A najbardziej korba!!! Rpm'y to max shit chyba że mi i moim paru qmplom sie trafiły jakieś wadliwe modele ale żeby było ich aż 5? Zaczne od mojego w którym sie przekrzywia kwadrat z obu stron!!! A aż taki hardkurowiec to ja raczej nie jestem. Po za tym 2 qmpli ma to samo co ja. Jeden wygiął lewe ramie i jeszcze jeden połamał ją kompletnie. Co do amora to na razie da rade ale nie spodziewaj sie czegoś super wypaśnego (jak nektórzy pisali wcześniej). Może total shit to to nie jest ale uważaj na niego :/